Взимку та навесні кожен із нас відчуває нестачу вітамінів, а відтак і загальну слабкість, поганий настрій… Для того, щоб підвищити імунітет та тонус організму лікарі рекомендують у цей час вживати продукти, що містять велику кількість корисних мікроелементів і вітамінів.

Одним з таких корисних продуктів є заморожені ягоди, перетерті з цукром. Саме таку новинку пропонує компанія «Рудь» під ТМ «Шеф-Кухар».

Головна особливість продукту – він 100-відсотково натуральний, без вмісту барвників, ароматизаторів і консервантів. Для приготування цих смачних і корисних ласощів використовується виключно екологічно чиста, стигла і добірна ягода. Ягоди без термічної обробки піддаються «шоковому заморожуванню», тобто дуже швидкому, майже миттєвому – саме ця технологія дозволяє продуту зберігати всі корисні властивості.

Потрібно зазначити, що перетерті заморожені ягоди можна вживати не тільки як готовий продукт, але й додавати до морозива, каш, сиру, використовувати у приготуванні десертів, випічки, морсів, желе, компотів. Стануть ягоди в нагоді і молодим матусям – для  дитячого харчування.

Отже, зупинимось на кожній ягоді окремо.

Журавлина. Ця ягода – справжня «рекордсменка» за вмістом корисних речовин. Чудово тонізує, підвищує розумову, фізичну працездатність і є відмінним імуномодулятором. Журавлина корисна  при хворобах шлунку, для профілактики запалення нирок, для здоров’я зубів.

Компанія «Рудь» пропонує смачну та корисну новинку: заморожені  ягоди

Малина. Ягода відома кожному з дитинства. Це гарний жарознижуючий засіб: в ній міститься саліцилова кислота, яка діє як аспірин. Низька калорійність малини робить цей продукт дієтичним, а властивість виводити з організму рідину — просто незамінною при проблемах з нирками. Окрім цього, малину називають «ягодою краси»: вона допомагає підтримувати тонус шкіри, вирівняти колір обличчя, сприяє зменшенню зморшок.

Компанія «Рудь» пропонує смачну та корисну новинку: заморожені  ягоди

Обліпиха. Містить велику кількість вітамінів та корисних елементів, а за вмістом вітаміну С перевершує лимон і чорну смородину. Ягода сприятливо впливає на центральну нервову систему, регенерацію тканин, відновлення після перенесених хвороб. Це сильний природний антиоксидант, який сприяє покращенню імунної системи.

Компанія «Рудь» пропонує смачну та корисну новинку: заморожені  ягоди

Чорна смородина. Джерело вітаміну С, прискорює одужання, зберігає здоров’я кісток, зубів, шкіри. Ягода корисна для профілактики хвороб серця, діабету і навіть раку. Вживання чорної смородини рекомендовано й при фізичних і розумових перевантаженнях.

Компанія «Рудь» пропонує смачну та корисну новинку: заморожені  ягоди

Чорниця. Містить незамінні для повноцінної життєдіяльності людини речовини: кислоти, мікро- та макроелементи, вітаміни, ефірні олії. В чорниці – велика кількість антиоксидантів, що допомагає зберегти хорошу пам’ять і гострий зір, зміцнити серцево-судинну систему, протидіяти інфекційним захворюванням і навіть позбавитися від зайвої ваги.

Компанія «Рудь» пропонує смачну та корисну новинку: заморожені  ягоди

Справжній хіт-парад користі!

Отже, смакуйте із задоволенням, смакуйте з користю – разом з ТМ «Шеф-Кухар»!


Переглядів: 6264
Поширень: 0