За допомогою офіційних блогів ПриватБанку вінничани та жителі Вінницької області  можуть швидко і достовірно дізнаватись про всі актуальні фінансові новини, продукцію, акції, напрямки, новинки банку. На блогах є можливість залишати свої відгуки про роботу банку, оцінювати корисність інформації, писати пропозиції та коментувати всі
повідомлення.

Зокрема, блоги на Bloger та   LiveJournal, повідомлння  у Твіттері , у соціальній мережі Фейсбук, на сайтах Маяк-Моніторинг, Українці-Онлайн, Карта Винницы, Портал Винницы та 20 хвилин. Усі блоги та соціальні мережі активні  та щоденно оновлюються.

Чому важливо дізнаватись інформацію саме з цих ресурсів? Усі дані офіційні, оперативні, перевірені і допомагають клієнтам не стати жертвою кредитних шахраїв, дізнатись про всі акції і програму лояльності ПриватБанку, оцінити надійність і рейтинговість ПриватБанку з метою вибору банку для відкриття вкладу, отримати корисні рекомендації та інформацію про зміни в обслуговуванні, умови виплат компенсації, оновлення продукції ПриватБанку.

 



Переглядів: 5422
Поширень: 0