У Вінницький області починає діяти спільний проект ПриватБанку та Укрпошти. У всіх відділеннях зв’яку встановлюють POS-термінали ПриватБанку. Відвідувачі поштових віддлень можуть отримувати готівку та поповнювати свої банківські картки.

Видача коштів з карток ПриватБанку здійснюється за тарифами обслуговування карток, але без додаткових комісій.

Отримати гроші з карток ПриватБанку можна у відділеннях Укрпошти

- У найближчі три місяці плануємо у Вінницькій області встановити 112 терміналів, - говорить Світлана Березова, керівник напрямку просування послуг для бюджетних організацій Вінницької філії. - Ця послуга має стати особливо актуальною для мешканців віддалених міст та сіл. Тому у кожен район Вінниччини поставляємо від двох до десяти терміналів.

Окрім зняття готівки, власники карток можуть також у відділеннях Укрпошти здійснити поповнення картки. Це дозволить користуватися усіма послугами ПриватБанку за допомогою дистанційного обслуговування або через Приват24. Зробивши внесок коштів на картку ПриватБанком, вінничани мають можливість виконати й інші операції: погасити кредитну заборгованість ПриватБанку, відкрити депозитний рахунок, переказати кошти на іншу платіжну картку через Інтернет, оплатити товар або придбати електронний квиток на потяг, літак чи автобус.



Переглядів: 7102
Поширень: 0