Календар Vkraina 2015, який дає можливість встановити на свій телефон або планшет патріотичні шпалери, здобув популярність серед користувачів мобільних пристроїв в Україні. 24 січня в рейтингу TopOverallFreeв GooglePlayMarketКалендар від «Київстар» посів перше місце в Україні. Минулого тижня вAppsStore додаток Календар посів друге місце серед усіх безкоштовних додатків українського регіону.

Загальна кількість завантажень додатку сягнула 20 тисяч. Календар доступний для користувачів телефонів та планшетів, що працюють на операційних системах Android, iOS, Windows 8/WindowsPhone 8.

Завантаживши додаток, користувач отримає 12 шпалер для свого екрану, які відповідають місяцям року. Кожного 1-го числа місяця шпалери автоматично змінюються, а користувачу надходить нотифікація із цікавим історичним фактом. Користувачі телефонів з ОС Android можуть також встановити на свій екран віджет Календаря. На екрані блокування його можна зробити прозорим.

"Київстар" розробив патріотичний календар, який можна встановити на свій телефон або планшет

«Календар було створено задля популяризації мультимедійного проекту Vkraina, який «Київстар» ініціював ще у 2013 році. В рамках проекту Vkraina було оцифровано 46 оригінальних історичних мап, які стосуються території сучасних українських земель. В Календарі ми використали принти цих карт для створення fashion-образів, але, звичайно, найцікавішу мандрівку крізь час можна зробити, завантаживши на свій гаджет додаток Vkraina. На сьогоднішній день ним користуються вже близько 10 тисяч людей», коментує Дар’я Партас, керівник проекту Vkraina, «Київстар».

Календар доступний трьома мовами – українською, англійською, російською (за замовченням встановлюється мовою системи). Він стилізує екран мобільного телефону або планшету у патріотичному дусі. Програмний додаток Календар можна також встановити на робочий стіл свого ПК. Кожного місяця він буде автоматично змінювати фон робочого столу, а календарна сітка встановлюється окремим віджетом (за допомогою вкладки меню «Гаджети»).

«Київстар»,як національний український оператор, продовжує розвивати свої культурно-освітні ініціативи, які заохочують українців дізнаватися більше про Україну, використовуючи сучасні телекомунікаційні засоби. Мета проекту Vkraina – пролити світло на маловивчену, а в минуломувзагалі заборонену історію картографування українських земель. Кожна мапа – це особливий погляд європейців на територію України у XVI-XVIII століттях з усім різноманіттям її поділу, кордонів і назв.

Довідка про «Київстар»

«Київстар» – український оператор телекомунікацій, надає послуги  зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій. Послугами оператора користується понад 25 млн клієнтів мобільного зв’язку і близько 800 тис. – широкосмугового інтернету.

Акціонери «Київстар» – міжнародна група VimpelComLtd. (Нідерланди), володіє телекомунікаційними активами у країнах СНД, Європи, Азії, Африки та Північної Америки. Акції компанії знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.

Мобільна мережа «Київстар» – одна з найкращих у Європі, і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж.

Волоконно-оптична мережа «Київстар» для швидкісної передачі даних має загальну довжину понад 46 тисяч кілометрів, і ємність зовнішніх каналів понад 620 Гбіт/с. Оператор надає послуги міжнародного роумінгу в 195 країнах на 5 континентах.

«Київстар» понад 16 років працює в Україні, і є найбільшим платником податків, а також одним з найкращих роботодавців і соціально відповідальною компанією.



Переглядів: 9482
Поширень: 0