Майбутнє нації у наших руках! Розповідь про те, як ви можете допомогти дітям.

«Це якраз той момент, коли все виходить так,
як ти плануєш і це робить тебе щасливим.
Це - найкраще, що ми сьогодні зробили, бо ми це дійсно пережили.
Дякуючи вам! Ви і є Supernation»
Валерій Харчишин

У ці непрості для країни часи зробити власний вклад у розвиток та підтримку молодого покоління, майбутнього нації – справа кожного. Більш за все уваги вимагають діти з особливими потребами, що позбавлені батьківського піклування.

Серед таких дітей – вихованці Піщанської школи-інтернат, яка знаходиться практично на границі з Придністров’ям. Державного фінансування дитячому закладу не вистачає навіть на елементарні засоби гігієни, а у записках із побажаннями діти просять… кишенькові ліхтарики, бо у них часто вимикають світло.

Представниці жіночого бізнес-клубу «Новація» та колектив журналу «Свадьба до и после» вирішили будь-що допомогти маленьким українцям. Поклик серця трансформувався у благодійну акцію із залученням громадськості. А коли ініціативу організаторів підтримав лідер «Другої ріки» Валерій Харчишин, проект отримав ім’я аналогічне до назви нового альбому відомого гурту.

Окрім музикантів на запрошення організаторів до проекту «Supernation» долучилися й відомі дизайнери нашого міста: DESS, RUTA, Людмила Квєтна, Олександр Очеретний, Світлана Теренчук, Тетяна Сухомуть, Марина Юзькова та Марина Ярославська, а успішні міські бізнес-леді не відмовилися вийти на подіум у якості моделей. Ведучим заходу погодився стати вінницький шоумен Олександр Теренчук. Також благодійний проект відбуватиметься за підтримки Клубу Ділових Людей та під патронатом Вінницької ОДА.

Благодійний проект «Supernation»

Отож, щоб зробити добру справу – допомогти втілити у життя хоч деякі дитячі мрії, кожному із нас потрібно прикласти зовсім небагато зусиль: вирушити 1 березня о 18:00 до Feride Plazа, де на гостей чекатимуть покази колекцій відомих вінницьких дизайнерів та незабутній концерт гурту «Друга ріка». І не зволікайте, адже частка здобутого вами позитиву перейде і дітям – на кошти, вилучені від продажу квитків, організатори проекту придбають усі необхідні речі та іграшки і особисто передадуть їх вихованцям Піщанської школи-інтернату.


Переглядів: 4825
Поширень: 0