Плануєте висловити свої почуття листівкою на День святого Валентина? Зробіть це із користю, придбавши Валентинку життя.

Усі кошти, вилучені від продажу Валентинок життя, будуть передані вінницькій волонтерській організації "Бойові бджілки" та спрямовані на допомогу бійцям у зоні АТО.

Врятуй життя солдата, висловивши свою любов

Ми не можемо стояти осторонь. Не можемо ігнорувати трагічні події, що відбуваються в нашій країні.

Тому колектив служби доставки їжі Лагман став ініціатором благодійної акції "Валентинка життя". Протягом лютого 2015 року кожен українець має можливість допомогти солдатам, що проведуть цей час в окопах, придбавши Валентинку життя.

«Валентинка життя» - благодійна акція збору коштів на допомогу бійцям у зоні АТО

Інформація про усі придбані Валентинки життя заноситься в онлайн звіт. Документ оновлюється раз на день. По закінченню проведення акції ми надамо фотозвіт передачі вилучених коштів "Бойовим бджілкам". Ми цілком довіряємо представникам даної волонтерської організації у розподілі та спрямуванні коштів на нагальні потреби українських бійців.

Валентинки життя Ви можете придбати на сайті через форму замовлення або подзвонивши за телефонами (0432) 506-806, (050) 214-68-06, (067) 430-80-22, (093) 732-16-26, або безпосередньо у кафе Лагман за адресою: вул. Кармелюка, 2а.

«Валентинка життя» - благодійна акція збору коштів на допомогу бійцям у зоні АТО

Валентинки життя – двосторонні листівки розміром 9х9 см з щільного глянцевого картону. Ви можете отримати свої валентинки у будь-якій точці міста Вінниця кур’єрською доставкою або забрати самостійно за вказаною адресою. Проживаєте в іншому місті? Ми з радістю відправимо Ваші Валентинки життя Новою поштою.

Не будьте байдужими, підтримайте українських солдат. Тим паче, що це так просто - висловивши свою любов Валентинкою життя. 



Переглядів: 9171
Поширень: 0