Кожен день цікавий і неповторний. Щодня відбувається стільки подій, що бути в курсі всього просто неможливо. Тримати руку на пульсі і знати основні факти, які вже стали минувшиною, можна завдяки програмі «Цей день - історія». Це всього кількахвилинна програма, але яка! Про особистостей, винаходи, і все-все що з року в рік змінювало світ… Ми розказуємо нестандартно, банальна констатація Проект з «родзинкою» про історію історичних фактів – то вже нікому не цікаво. І ми знайшли «родзинку». Фрагменти кіно, мультфільмів та різноманітних програм, які розкривають суть події чи факту, стали чудовим доповненням програми.

Але і це ще не все…. В програмі ми розказуємо не все підряд, лише найважливіше та найцікавіше. Тож якщо вам кортить знати: хто і як вигадав улюблену гру в баскетбол, скільки разів хотіли вбити Гітлера, і чому замахи були невдалі, хто, і за що отримав перший «Оскар», а також безліч інших фактів, тоді дивіться програму «Цей день - історія» на телеканалі «Еверест».

Але, як кажуть, краще один раз побачити, ніж 100 разів почути. Тому вмикайте канал «Еверест» щодня  і будьте в курсі всього важливого.



Переглядів: 4658
Поширень: 0