Вінницька філія ПриватБанку відновлює заняття для клієнтів пенсійного віку для навчання фінансовій грамотності. Кожну останню п’ятницю місяця у відділенні ПриватБанку по вул. Пирогова, 27 у обласному центрі менеджери проводитимуть цікаві та доступні лекції. На тренінгах розповідатимуть про нові банківські продукти, навчатимуть користуватися банкоматами, терміналами самообслуговування, а також можна дізнатися про нові акції та можливості для клієнтів. І обов\'язково - розповідають про прості правила, які допоможуть зберегти гроші на карті і не залишать шахраям шансів ними скористатися

- ПриватБанк розробив багато цікавих та вигідних пропозицій саме для пенсіонерів, — розповідає керівник Напрямку “Соціальних програм” Вінницької філії ПриватБанку Катерина Полевська. — Інформація, яку ми подаватимемо на лекціях буде актуальною. Адже банк активно впроваджує нові, технологічно більш сучасні продукти та формати обслуговування. Однак їх використання не завжди дається легко літнім людям. Тому ми приділяємо підвищену увагу питанням фінансової грамотності наших клієнтів пенсійного віку.

Щомісяця ПриватБанк збирає пенсіонерів аби навчити фінансовій грамотності

Семінари для клієнтів пенсійного віку проводитимуться у відділеннях ПриватБанку безкоштовно. Записатися на тренінг можна за телефоном +380682098316. Працівник банку передзвоить та уточнить дату та час проведення.

На сьогодні клієнтами ПриватБанку є більш 94 тисячі пенсіонерів Вінниччини. Для них них відкриті 459 терміналів самообслуговування, 239 банкоматів. В цілодобовому режимі 24/7 працює 21 зона самобслуговання.



Переглядів: 3529
Поширень: 0