436 тисяч споживачів газу у Вінницькій області до 15 квітня отримають листи із бланками заяв на отримання субсидій, декларацією про доходи та інструкцією щодо їх заповнення. На це компанія направить 150 тис. грн. власних коштів.

Відповідно до постанови № 106 від 28 лютого 2015 року газорозподільчі підприємства мають забезпечити своїх споживачів бланками заяв та декларацій, а також інструкцією щодо заповнення цих документів для отримання субсидій відповідно до спрощеної системи.

«Наші споживачі вже в середині квітня отримають листи із всіма необхідними для отримання субсидій документами. Доставку листів будуть здійснювати співробітники ПАТ «Вінницяобленерго», - пояснює голова правління ПАТ «Вінницягаз» Олександр Кривак, - «Відповідне рішення було прийнято в ході зустрічі керівників підприємств із представниками влади регіону».

З 1 травня 2015 діє спрощений порядок оформлення субсидії. Громадяни отримають поштою листи із бланками декларації та заяви на одному аркуші, інструкцією про порядок заповнення та листівку – повідомлення щодо порядку отримання субсидії ще на одному аркуші. Заповнені документи можна надіслати до управління праці та соціального захисту за місцем проживання поштою, або ж надати особисто.

Консультації з приводу оформлення субсидії можна отримати в територіальних відділеннях управління праці та соціального захисту у Вінницькій області або ж звернувшись на Урядову гарячу лінію за телефоном 0 800 507 309.

З бланками заяви на отримання субсидії, декларації про доходи та інструкції щодо заповнення документів Ви можете ознайомитись на офіційному сайті ПАТ «Вінницягаз».

Про нову процедуру отримання субсидії, яка діє з 1-го травня 2015 року, читайте в розділі «До уваги клієнтів»



Переглядів: 5155
Поширень: 0