За підсумками конкурсу минулого року “Клас майбутнього” від ПриватБанку учні вінницької школи-колежу №29 посіли друге місце по Україні. І нещодавно отримали свій подарунок - 15 планшетів ZnayPad для класу інформатики. За перше місце, яке вибороли черкаські школяри, вручали обладнаний комп’ютерною технікою навчальний кабінет: інтерактивну дошку, комп’ютеризоване робоче місце вчителя, систему управління класом, роутер, проектор та 15 сучасних планшетів.

Відтепер ці навчальні заклади мають всі можливості для виховання дітей у сучасних умовах. Юних геніїв навчатимуть за надсучасною комп’ютерною технікою, яка відкриває чимало перспектив, як перед учнями, так і вчителями.

- За можливість навчатися у комп’ютеризованому класі школярі боролися три місяці, - розповідає Наталія Шпак, керівник напрямку ЮніорБанку у Вінницькій філії ПриватБанку. - За цей час учні школи зібрали рекордну по країні кількість карт "Юніора”. Всього брала участь 21 школа з Вінниці та області, у яких оформили карти близько 2000 школярів. А учні школи №29 отримали 745 карт “Юніора”.

Вінницькі школярі зі школи №29 виграли 15 планшетів

Сучасне обладнання класу майбутнього - це, насамперед, відеолізована подача будь-якої інформації. Це можуть бути фільми, презентації, які одразу всі бачать.

Клас обладнаний 15 планшетами, у яку вже завантажені основні програми для навчання математика, фізика, хімія, українські мова, а також трудове навчання та музика. Це й тести, які перевіряються миттєво.

Вінницькі школярі зі школи №29 виграли 15 планшетів

- Комп’ютеризація класу - це можливість не тільки в сучасних умовах навчати дітей, а й піклуватися про їх здоров’я, - говорить Тамара Троценко, директор вінницької школи-колежу № 29. - Тепер для успішного навчання учням не потрібно носити важкі портфелі з книжками, достатньо мати перед собою шкільний планшет, в якому містяться всі необхідні матріали й книжки. Це робить навчальний процес більш цікавим й продуктивним. Учні з захватом сприймають таке навчання, і це не може не радувати вчителів.

Вінницькі школярі зі школи №29 виграли 15 планшетів

Також у школі №29 введено оплату обідів та облік відвідуваності школи з картою Юніора. І батькам, і вчителям насамперед важливо знати, де знаходиться дитина в шкільний час, як відвідує заняття і чим харчується на обід. Карта Юніора вирішує ці питання. Час буде фіксуватися за допомогою карти - достатньо провести їй через термінал. По закінченні дня директор школи отримує загальний звіт про відвідування кожного учня і всього класу. Батьки також зможуть контролювати відвідування занять дітьми, отримуючи безкоштовне смс-повідомлення про час входу і виходу учня зі школи.

Вінницькі школярі зі школи №29 виграли 15 планшетів

Школа застрахована від таких неприємних для неї інцидентів, як втрата учнем готівки або її крадіжка. Навіть якщо дитина втратить карту, гроші на ній залишаться в цілості.

Вінницькі школярі зі школи №29 виграли 15 планшетів

Освітня програма ЮніорБанку стартувала 2009 року в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні, об’єднуючи понад 530 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей і підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.



Переглядів: 6905
Поширень: 0