Придбання власного житла, особливо для молодих сімей, і досі залишається однією з найгостріших та найактуальніших потреб громадян. Значно впливає на ситуацію і нестабільність на валютному ринку.

Прагнучи зберегти свій капітал від знецінення, покупці стали активніше вкладати кошти в нерухомість.

На сьогоднішній день, значний попит спостерігається на придбання житла безпосередньо від забудовника. Квартиру можна придбати у вже побудованому будинку, або в такому, що ще споруджується.

При підході до вирішення цього питання пріоритетне значення має співвідношення «ціна-якість-строк». Забезпечити наявність всіх цих показників може будівельне підприємство ПП «Особняк Центр». Дане підприємство стрімко розвивається і здійснює вагомий внесок у розвиток будівельної галузі м.Вінниці.

Будівництво доступного житла у Вінниці

ПП «Особняк Центр» пропонує на ринку нерухомості якісне житло за доступними цінами, забезпечує робочі місця у будівельній галузі та створює умови для підвищення конкурентоспроможності житлового будівництва.

Молоде та успішне підприємство «Особняк Центр» помітно вирізняється серед інших забудовників м.Вінниці прийнятним цінами та відмінною якістю житла, яке пропонує на первинному ринку нерухомості.

ПП «Особняк Центр» не проводить індексацію цін рівнозначну росту курсу долара. Найприємнішим залишається той факт, що використовуючи такі ж матеріали, як і інші забудовники при будівництві житла елітного класу за високими цінами, ПП «Особняк Центр» тримає доступну ціну на ринку житла.

Це досягається за рахунок того, що всі етапи будівництва злагоджені, відпрацьовані за часом , що дає змогу грамотно побудувати як постачання будматеріалів, так і організувати сам процес виробництва.

Основними принципами діяльності підприємства є дотримання контрактних умов та термінів договору, відповідність реального стану будівництва з календарним графіком виконання робіт та своєчасне введення об’єкта будівництва в експлуатацію.

Команда ПП «Особняк Центр» - це фахівці, здатні виконувати повний цикл житлового будівництва, починаючи з розробки документації, організації та виконання будівельних процесів, і закінчуючи управлінням та продажем житлової нерухомості. При проектуванні та будівництві фахівці враховують сучасні технології та матеріали, які дають вражаючі показники та якість.

На рахунку ПП «Особняк Центр» - введений в експлуатацію в 2014 році багатоквартирний будинок по вул. Садовій. Власники квартир вже отримали свідоцтва на право власності. На черзі будується друга секція житлового комплексу «Садовий».

Придбавши квартиру через ПП «Особняк Центр» - ви гарантовано отримаєте якісне житло за доступною ціною.

Вдалих вам покупок і гарної погоди в новопридбаному помешканні!



Переглядів: 4499
Поширень: 0