П’ять бізнес-квестів «Детективна історія – секрет однієї купюри» для учнів шкіл Вінницької області вже провели співробітники ПриватБанку.

У захоплюючій квест-грі взяли участь вже 120 школярів, які мають карту Юніора від ПриватБанку. За легендою дві команди отримали завдання: “20 років тому клієнт зняв у банку депозит і залишив одну купюру номіналом 100 гривень. Учасникам необхідно дізнатися, на що перетворилися ці гроші”.

В ході гри школярам довелося проявити кмітливість, винахідливість і знання. Основним завданням учасників були послідовні завдання, правильно виконуючи які, діти гарантували своїй команді отримання чергової частини пазла, який потрібно зібрати, щоб перемогти.

120 вінницьких школярів шукали гроші у ПриватБанку

- Найцікавішим, було коли капітан дістав з конверта завдання, а прочитати його можна було тільки через люстерко, - ділиться враженнями одна з учасниць бізнес-квесту Вікторія Кудлаєнко, учениця вінницької школи №1.

На кожному етапі бізнес-квесту діти пройшли “станції” фахівців банку та відповіли на запитання про те, як влаштована банківська система. Школярів навчили користуватися банківськими терміналами самообслуговування, рахувати свої гроші, відрізняти справжні купюри від підробки, розповідали як уникнути шахрайських дій, до чого призводить передача особистих даних стороннім особам.

120 вінницьких школярів шукали гроші у ПриватБанку

- Квест - це перевірка на логіку, швидкість реакції, вміння вирішувати розумові завдання, - говорить Наталія Шпак, керівник напрямку ЮніорБанку Вінницької філії ПриватБанку. - У ігровій формі діти дізналися корисну інформацію про банківські продукти, навчилися поповнювати свою карту через термінал та взнали як це робити вдома через Приват24, довідалися як дізнатися баланс,поповнити мобільний телефон та непомітно накопичувати кошти через Скарбничку. Бізнес-квести будуть проходити чотири рази на місяць до кінця 2015 року. Навіть під час літніх канікул ми не робимо переви. А навпаки - запрошуємо під час відпочинку з користю провести вільний час.

Після квесту та екскурсії усі учасники отримали сертифікати та сфотографувалися на пам\'ять.

120 вінницьких школярів шукали гроші у ПриватБанку

Освітня програма ЮніорБанку стартувала в 2009 році в Україні. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовно навчатися фінансової грамотності, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів. Детальніша інформація – на сайті www.juniorbank.ua.



Переглядів: 4217
Поширень: 0