ПриватБанк підключився до всеукраїнської ініціативи розшуку зниклих дітей – інформація про зниклих дітей тепер буде транслюватися на інформаційних панелях в усіх відділеннях банку. Як Повідомила прес-служба банку, ПриватБанк вирішив підтримати ініціативу Співдружність волонтерів «Пошук зниклих дітей» і почав трансляцію роликів про зниклих дітей на 5 000 плазмених панелях у відділеннях банку.

«Щороку в Україні без вісті зникають від 500 до 800 дітей, і, на жаль, додому так і не повертаються близько 10% із них, – говорить перший Заступник Голови Правління ПриватБанку Олег Гороховський. – У середньому протягом дня відділення нашого банку відвідують близько 1 000 000 клієнтів, які зможуть побачити інформацію про розшук. Сподіваємося, що спільні зусилля батьків, волонтерів і наших клієнтів допоможуть повернути в родини зниклих дітей».

ПриватБанк підключився до розшуку зниклих дітей

Також банк і волонтери почали розробляти програмне забезпечення для оперативного отримання інформації про зниклих і знайдених дітей, що дозволить миттєво поширювати актуальну інформацію. Крім плазмених панелей у відділеннях, інформація про зниклих дітей найближчим часом буде публікуватися і на сторінках найпопулярнішого в Україні онлайн-банку Приват24.



Переглядів: 5252
Поширень: 0