Закладення нової алеї стало можливим завдяки корпоративним клієнтам компанії «Київстар», які впродовж року відмовлялися від отримання паперових рахунків, тим самим врятувавши близько 200 дерев.


Вінниця стала одним із 8 міст, в яких «Київстар» висаджували дерева, в той же день алеї з’явилися в Києві, Дніпропетровську, Одесі, Харкові, Донецьку, Львові та Сімферополі. Вибір дерев для алей визначався виходячи з потреб парків і скверів у певних видах. У Вінниці висаджували алею з 30 лип.


Для тих учасників, які ще жодного разу не мали справу з висаджуванням дерев, представники комунального підприємства «Зеленбуд» провели невеличкий майстер-клас. Завдяки активній участі та ентузіазму запрошених волонтерів, 30 дерев були висаджені за рекордно короткий час – 15 хвилин. Завершальним етапом заходу стало вікриття пам’ятного знаку з написом: «Цю алею посадив «Київстар» разом з клієнтами компанії, які відмовилися від паперових рахунків».


Анатолієм Грубий, корпоративний клієнт компанії, який взяв участь у висадці. Його підприємство, Липовецький хлібний комбінат, одним із перших долучилися до акції:
«Дуже приємно, що компанія «Київстар» проводить таку акцію. Якби кожен корпоративний клієнт, а це великі та малі підприємства, проводили у себе в регіонах аналогічні акції, то наша область була б набагато чистішою та зеленішою. Багато компаній лише говорять про екологію, насправді дуже важливо робити реальні кроки по збереженню навколишнього середовища».


В 2008 році компанія «Київстар» приєдналася до всесвітнього «зеленого руху» і почала реалізацію програми по збереженню навколишнього середовища й підвищенню енергоефективності. В офісах компанії встановлено устаткування та програмне забезпечення для відео-конференцій, що допомагає знизити кількість відряджень, замінюючи їх відео-спілкуванням з колегами з різних філій. Внутрішня комунікаційна програма «Зелений офіс» постійно нагадує співробітникам про необхідність вимикати електроприлади та комп\'ютери наприкінці робочого дня й про дбайливе використання паперу і відмову від роздрукування документів, якщо це робити необов\'язково.


Переглядів: 4899
Поширень: 0