Кілька днів тому у Вінниці відкрили особливе чарівне місце.

Тут на площі триста квадратних метрів сконцентрована сила-силенна розваг, елементів комфорту та всього що сприяє творчому настрою. А найголовніше, що вже встигли заселити в цей простів його організатори це надзвичайно творча атмосфера, з посмішками, печивом, комфортними диванами та лабіринтом тематичних зон.

Це креативний простір, або анти-кафе «Артинов», тут об’єднують та надихають, спілкуються, розвиваються, розважаються. Фізична адреса: ІнтерШик, другий поверх. Віртуальна: artinov.com.ua. Вартість – 35 гривень за годину (далі по 20). І на відкриття ви ще не запізнились! Воно відбудеться о 18.00 6 вересня, з тортом та музикою. Але вже зараз «Артинов» працює у тестовому режимі (20 грн. за годину). Завітайте!

В це сповнене світла і комфорту місце легко закохатись! Саме тут ви знайдете те, що вам до вподоби. Саме тут вам захочеться розслаблятись та братись за роботу. Саме тут місце для захоплених та замріяних. Який куточок стане вашим улюбленим? Ігрова кімната, музична сцена, простора робоча зона, кінотеатр чи кухня, що вабить ароматом кави. Тут все це і більше.

У «Артинов» знайдеться місце і для посиденьок у великій компанії, і для задушевного побачення. Тут шість тематичних зон, в яких знайдеться чимало потрібного та цікавого для дозвілля і роботи. «Артинов» має всі шанси стати вашим улюбленим місцем розваг та відпочинку, інтелектуальної та креативної праці.

Арт-директор простору Олександр Дюдюн розповідає, що він та його команда працювали над ідеєю креативного простору близько року і він впевнений, що вінницькій молоді «Артинов» сподобається. За три дні тестового режиму розчарованих ще не було! Тут чекають на всіх! І готові прислухатись до зауважень та пропозицій по удосконаленню.

Концерти, зустрічі, кінопокази, цікаві події обов’язково будуть. Щоб отримувати новини про них, достатньо оформити підписку на сайті. Отже, «Спілкуйся! Тусуйся! Розвивайся!» - таке гасло простору «Артинов» і ви можете завітати сюди за позитивними емоціями вже сьогодні.



Переглядів: 9893
Поширень: 0