Одним із найбільш вражаючих чудес, винайдених людством і створених руками людини, - є архітектура. Житлово-офісний коомплеск Park Tower - проект, що поєднує в собі найкращі традиції сучасної архітектури з красою української природи.

 ParkTower– випереджаємо час, створюємо красиве життя!

У центральній частині міста, при цьому залишаючись відлюдним місцем для обраних, розташувався Park Tower - новий житловий комплекс, з продуманою архітектурою і комплексним підходом для людей, що віддають перевагу комфортному, стильному і динамічному способу життя.

ParkTower– випереджаємо час, створюємо красиве життя!

Тут цінується час, комфорт і зручність життя. Мешкаючи в Park Tower, Ви можете ефективно планувати свої зустрічі, управляти своїм часом і приділяти більше уваги близьким і друзям. Тут є щось своє, близьке і душевне.

ParkTower– випереджаємо час, створюємо красиве життя!

У обробці фасадів використана світла кольорова гамма, завдяки якій створена комфортна атмосфера.  А Комплекс має затишний закритий внутрішній двір із зонами відпочинку і зеленими насадженнями, який привносить легкість і самоту.

Допити ранкову каву дорогою на роботу і влитися в ритм міського руху, а після насиченого дня зустрітися з друзями в новому модному місці. Встигати все… бачити все…. Відчувати себе повноцінним жителем міста.

Відділ продажу: «Центр нерухомості Альянс Інвест»

м. Вінниця, вул. Соборна, буд. 95, оф. 8

тел. (097) 739-59-77

http://parktower.vn.ua



Переглядів: 4557
Поширень: 0