С ноября 2015 магазин Fashion of Ukraine эксклюзивно в Виннице презентует платья от «SUBURBEUROPE/ОКОЛИЦЫ ЕВРОПЫ» (г.Львов). 

Вот пара слов от производителя:

«Ми пропонуємо натхнення й радість для творчих людей 21 століття через слов’янські ідеї в одязі.

Слав'янки - Природні й упевнені, більш спокійні, ніж метушливі азійки, більш жваві, ніж «нордичні» жінки Скандинавії...  Наші приємні округлості і струнка постава, живий рум’янець на світлій шкірі, зацікавлений блиск у погляді – ті риси, завдяки яким туристи кажуть, що українські пані найвродливіші.

Ми знаємо, який крій і кольори в одязі підкреслюють виграшні особливості слов’янського типу зовнішності. Який одяг нас надихає та дарує впевенності у доборі тканин керуємось розумним сполученням властивостей надійності із вимогами до комфорту. Кольори й візерунки дарують сили, підживлюють емоції та настрій.

Ми шукаємо і втілюємо форми, лінії, які допомагають жінкам проявляти індивідуальність та позбутись залежності від штучних голівудських стереотипів. Ми пропонуємо окремі категорії одягу, які можна компонувати, керуючись інтуїцією і смаком, а не підлаштовуватись під готову пропозицію уніфікованого гардеробу на манекенах».

Все ткани из натуральных волокон и при этом очень доступные цены 748 – 1278 грн. 

Акцент в коллекции – палитра цвета и вдохновляющие формы, силуэты.

Нужно мерять! До встречи в «Fashion of Ukraine»


Переглядів: 4112
Поширень: 0