Дитяче кафе "ХАТАМАЛЯТА" запрошує маленьких вінничан та їхніх батьків на святкування днів народження, дитсадівських свят та інших урочистостей. "ХАТАМАЛЯТА", також, ідеально підходить для щоденного дозвілля.

Ігрова зона кафе призначена для діточок віком від року до 8 років. Діткам такого віку дуже цікаво підкорювати спортивно-ігрову конструкцію, стрибати на батуті та гратись розвиваючими іграшками. Батьки тим часом спокійно відпочивають - адже дитина постійно знаходиться в полі зору.

В меню "ХАТАМАЛЯТА" є багато улюблених дітьми смаколиків, всі страви приготовані виключно з натуральних продуктів, без штучних барвників та ароматизаторів. Переважна більшість овочів та фруктів - з урожаю в екологічно-чистій сільській місцевості.

"ХАТАМАЛЯТА" - найкраща для свята!

В кафе проводяться творчі класи з малювання, аплікації, бісероплетіння (розклад на сайті кафе). Батьки та діти можуть грати в цікаві настільні ігри. Щосуботи та щонеділі о 18.00 "ХАТАМАЛЯТА" запрошує на дитячі диско-вечірки від найкращих вінницьких святкових агенцій.

Чекаємо на вас щоденно з 11.00 до 21.30 за адресою: м.Вінниця, вул.Зодчих,9, hatamalyata.com.ua


Переглядів: 4827
Поширень: 0