Сучасний світ не стоїть на місці. Цифрові та комп'ютерні технології міцно увійшли в наше життя і стали його невід'ємною частиною. Важко уявити життя сучасної людини без доступу в Інтернет, телебачення та телефонного зв'язку. Телебачення і Інтернет служать нам для розваг, пошуку інформації, проведення дозвілля, для роботи і навчання, дозволяють бути в курсі головних подій і новин. Для багатьох Інтернет став можливістю працювати або навчається, перебуваючи вдома.

Перед кожним, хто придбав нерухомість або зняв у довгострокову оренду будинок або квартиру, стоїть першочергове питання: як швидко та вигідно підключити домашній Інтернет, а ще краще в пакеті з кабельним або цифровим телебаченням? Користувачі також все частіше замислюються над тим, як знайти надійного провайдера, який гарантував би чудову якість послуг за мінімальні гроші. Для всіх, хто цінує свій час і хоче економити на своїх витратах, ТМ «Домашній телеком» пропонує цілий спектр телекомунікаційних послуг для дому.

Послуги під ТМ «Домашній телеком» надає національний оператор зв'язку «Датагруп», що гарантує стабільно високу якість зв'язку, максимальну швидкість (до 100 Мбіт/с), високий рівень сервісу, абсолютно безлімітні тарифи, цілодобову технічну підтримку, а також багато додаткових сервісів. Компанія «Датагруп» працює на телекомунікаційному ринку України вже 15 років і є одним із лідерів ринку з географії надання послуг. Варто відзначити, що «Датагруп» володіє власними міжнародними переходами і має прямі включення в міжнародні точки обміну трафіком, забезпечуючи мінімальну затримку сигналу в мережі. Особливо цю перевагу оцінять абоненти, які можуть грати в самі просунуті онлайн ігри без затримок. А скачування «важкого» контенту відбувається за лічені хвилини. Зручною перевагою для абонентів є можливість спільного підключення послуги Інтернет і телебачення в одному пакеті.

Вже сьогодні мешканці м. Вінниці мають можливість підключити не тільки високошвидкісний Інтернет і сучасну цифрову або традиційну телефонію, але й цілий набір додаткових сервісів. Так, наприклад, «Домашній телеком» пропонує встановлення та підтримку роботи антивіруса Dr.WEB, статична IP-адреса, послуга «Батьківський контроль», яка дозволяє стежити і контролювати використання комп'ютера дітьми, гарантувати їхню безпеку в Інтернеті та мати можливість заблокувати доступ до небажаних сайтів. Зручна система оплати з послугою «Кредит» дозволяє за відсутності коштів, мати доступ до мережі Інтернет ще протягом 7 діб. Замовивши та встановивши Wi-Fi роутер, Ви зможете зручно підключити до Інтернету відразу декілька пристроїв - комп'ютер, ноутбук, планшет або смартфон і позбутися від зайвих проводів в будинку.

Основні переваги сервісу від «Домашнього телекому»:

  • • Підключення від 1,2 грн.;
  • • Висока якість та надійність зв'язку;
  • • Доступні ціни;
  • • Спеціальні вигідні тарифи при спільному підключенні Інтернет + ТВ;
  • • Постійно діюча програма лояльності «Приведи друга»;
  • • Індивідуальний підхід, якісний сервіс для клієнтів;
  • • Готовність служби технічної підтримки завжди прийти на допомогу та відповісти на будь-яке питання;
  • • Більш ніж 20 популярних oн-лайн ігор на ігровому порталі InGameCity;
  • • Краще обладнання провідних виробників.

Розвиток оптичної мережі є одним з пріоритетів компанії, оскільки дана технологія дозволяє забезпечити швидке впровадження будь-яких телекомунікаційних новинок, які все частіше з'являються на ринку. Але, незважаючи на це, зростає необхідність мати можливість залишатися на зв'язку за межами доступності наземних комунікацій, наприклад, на дачі або в заміському будинку. Саме тому з послугою високошвидкісного супутникового Інтернету від «Домашнього телекому» - зв'язок може бути де завгодно. Супутниковий Інтернет має 100% покриття всієї території України. Незалежно від погодних умов, навіть там, де відсутнє покриття мобільних операторів або інших ліній комунікацій - у Вас завжди буде незалежний високошвидкісний Інтернет.

«Домашній телеком» пропонує прості та прозорі тарифи. Для підключення до Інтернету доступні тарифні плани зі швидкістю доступу до мережі від 10 до 100 Мбіт/с. Мінімальна абонентська плата становить 69 грн./Міс., Максимальна - 129 грн. Кожен користувач може вибрати для себе оптимальну швидкість, яка буде підходити під його індивідуальні запити. Кваліфіковані співробітники цілодобової служби підтримки завжди готові відповісти на всі питання в оперативному режимі. Усі абоненти мають змогу брати участь у безмежній кількості цікавих акційних пропозицій та постійно діючих програмах лояльності, які дозволять зменшити витрати користувачів.

Приєднуйтесь до сім'ї «Домашнього телекому» та оцінить всі переваги надійного та якісного сервісу. Ознайомитися з умовами підключення та вибрати відповідний тариф Ви можете на офіційному сайті  www.domtele.com. Звертайтеся до фахівців в найближчих офісах компанії у Вашому місті або телефонуйте за тел.: 0 800 21 00 00. Дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні. Відкривайте всі можливості високошвидкісного Інтернет-доступу та цікавий світ захоплюючого телебачення, не виходячи з власного будинку!


Переглядів: 4687
Поширень: 0