Комплекс з унікальними архітектурними рішеннями, зовнішній вигляд будівлі незвичайний і оригінальний. Комплекс складається з 2 секцій, 6-ти та 16-ти поверхових будинків. Перший поверх житлового комплексу буде займати комерційна нерухомість. 

Головним принципом будівництва "PARK TOWER" є використання виключно якісних будівельних матеріалів та інноваційних технологій. Фасадна панорама створює неповторний вид з вікон квартири.

"Park Tower" Випереджаємо час. Створюємо красиве життя

Облицювальна плитка додає йому вишуканості, а вечірня LED підсвітка, біло-місячного кольору, надасть стильності.

На території жилого комплексу буде знаходитися все необхідне для комфортного проживання (стоматологія, магазини, аптека), все продумано і розроблено з урахуванням потреб майбутніх мешканців. Вам не потрібно буде залишати "PARK TOWER" для вирішення різних побутових питань. Спеціально для маленьких мешканців розробляється інфраструктура, що включає в себе все необхідне для всебічного та гармонійного розвитку. Щоб малюк ріс разом зі своїми кращими друзями, що живуть по сусідству, будуть побудовані ігрові майданчики, зручна територія для ігор.

У міру завершення будівництва внутрішня територія двору і територія навколо будинку будуть облаштовані, зона комплексу отримає спеціальне освітлення, транспортні під'їзди і прогулянкові алеї.

Відділ продажу: «Центр нерухомості Альянс Інвест»

м. Вінниця, вул. Соборна, буд. 95, оф. 8

тел. (097) 739-59-77

http://parktower.vn.ua



Переглядів: 4448
Поширень: 0