У Вінниці створено громадську спілку «Альянс Права і Закону». В даний час у суспільстві виникає багато правових питаннях, які потребують швидкого реагування та вирішення. Велика кількість населення не має часу або ж не достатньо кваліфікована в даних питаннях. Тому нами було створено громадську спілку, метою якої є розбудова системи правової допомоги шляхом іі надання  кожній конкретній людині, насамперед, соціально незахищених громадян. Формування правосвідомості суспільства й окремих громадян, популяризація права, підвищенню загального рівня провової освіти населення.

Це команда високих професіоналів, які стоять на сторожі інтересів громадськості та активно сприяють побудові правової європейської держави з демократичними цінностями.

До складу громадської спілки входять кваліфіковані спеціалісти в різних галузях. Їх можна поділити за напрямками роботи:

  • земельні питання
  • юридичний захист
  • операції з нерухомістю

Найкращою відповіддю на дане питання, я вважаю це уже існуючі незаплямовані підприємства, фахівці яких входять до складу громадської спілки.

Спочатку треба було завоювати авторитет серед населення, щоб люди довірили нам свої земельні, юридичні питання і знали, що вони отримають якісну консультацію. І ми були готові до такого роду роботи.

Станом на сьогоднішній день жодне звернення громадян не залишено без уваги.

Ми першими у Вінниці започатковуємо зустрічі з представниками державних підприємств та організацій. Чекаємо вас за адресою: 21050, м. Вінниця, вул. Козицького, буд. 63, оф 7, роб. графік: пн.-пт. з 09:00 до 18:00 год., тел. (0432) 67-07-00.



Переглядів: 3751
Поширень: 0