Національний телеком-оператор Київстар розширив зону покриття 3G-мережі у Вінницькій області. Компанія розпочала надавати послугу високоякісного та швидкісного мобільного інтернету у місті Жмеринка, а також селах Мала Жмеринка і Леляки. Загалом 3G-мережею Київстар вже покрито 17 населених пунктів на Вінниччині, включно із обласним центром – Вінницею.

«Щотижня Київстар запускає нові 3G-міста. Наша мережа дозволяє абонентам користуватися швидкісним мобільним інтернетом незалежно від того, де вони знаходяться: на роботі, вдома чи в дорозі. Ми прагнемо забезпечити високоякісним 3G-зв’язком не лише мегаполіси, а й невеличкі населені пункти», – зазначив Юрій Вергун, менеджер з ціннісної пропозиції Київстар у Житомирі, Вінниці та Хмельницькому.

Загалом в Україні число абонентів Київстар, які скористалися швидкісним мобільним інтернетом у мережі 3G, на початок листопада становило майже 4 млн осіб. Регулярно 3G-інтернетом від національного телеком-оператора користуються понад 1,1 млн клієнтів у 396 населених пунктах України. На цій території проживають понад 12 млн українців.

Перевірити покриття 3G від Київстар у своєму місті можна на інтерактивній карті на сайті компанії.

Для комфортного та вигідного користування мобільним інтернетом 3G абоненти можуть перейти на нові тарифні плани – «Смартфон», «Смартфон+», «Смартфон Екстра» – передплаченого зв’язку або із лінійки «Все за…» для контрактного зв’язку. Ці пропозиції містять збільшену кількість мегабайтів для користування інтернетом на максимальній швидкості. Нинішнім абонентам не потрібно змінювати SIM-карти. Головне, щоби телефон підтримував технології HSPA або HSPA+.

Довідка про Київстар

Київстар – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 3G. Послугами оператора користуються 25,7 млн клієнтів мобільного зв’язку і близько 810 тис. клієнтів фіксованого інтернету.

Акціонери Київстар – міжнародна група VimpelCom Ltd. (офіс у Нідерландах), акції якої знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.

Київстар є провідною компанією телеком-ринку України, лідером за кількістю клієнтів, якістю зв’язку та розвитком нових технологій. Мережа GSM компанії охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж. Волоконно-оптична мережа Київстар для швидкісної передачі даних має загальну довжину понад 47 тисяч кілометрів і ємність зовнішніх каналів понад 620 Гбіт/с.

Київстар понад 17 років працює в Україні і є найбільшим платником податків, а також одним з найкращих роботодавців і соціально відповідальною компанією.

За додатковою інформацією звертайтеся: [email protected], www.kyivstar.ua.



Переглядів: 4403
Поширень: 0