Ще зовсім недавно слово «таунхаус» викликало більше запитань, ніж відповідей. Сьогодні цей модний і комфортний формат життя впевнено увійшов у наше життя. Саме таунхаус може стати ідеальним варіантом для тих, хто, втомившись від метушливого столичного життя, готовий переїхати за місто, зберігши всі переваги комфорту міської квартири.

Ви маєте сумніви?

Таунхауси, як правило, розташовуються в екологічних приміських зонах, недалеко від мегаполісу, мають хороші під'їзні шляхи, свою невелику присадибну територію, паркувальне місце. До цього додамо трохи емоційного: чашка кави на терасі, квіткова клумба з обкладинки, газонна травичка, по якій босоніж ходять, приємне оточення дітей і батьків, адекватні усміхнені сусіди. Міська квартира - це смог, затори, справжнє національне лихо - парковки, не першої свіжості дитячі майданчики, галасливі сусіди ...

Ви продовжуєте сумніватися?

Тоді давайте ще й ціни порівняймо. Приміром, на квартиру в 120 кв. метрів у хорошому мікрорайоні Вінниці і таунхаус у 120 кв. метрів, земльною ділянкою в котеджному містечку. Можливо, ви здивуєтеся, але вартість цих об'єктів нерухомості буде однаковою, при цьому переваги заміського життя - незаперечними. Хоча, об'єкт - це скоріше квартира (ще називають притулок, місце переспати ...). Хороший стильний таунхаус - це вже модний і комфортний стиль життя за розумну ціну.

SunHouse – яскраве та сонячне життя!

Вибираючи таунхаус, звертають увагу на: транспортну доступність, наявність інфраструктури та комунікацій, документи на будинок і землю, природний ландшафт, кількість землі, охорону, сервіс і, нарешті - дизайн, краса і комфорт. Це ж стиль життя ....

Із практичного «Sun House» підключені до центральних міських комунікацій: каналізації, водопроводу, газу, електрики. Телебачення, телефон та інтернет - всі ці блага цивілізації доступні.

У котеджному містечку  більшість житла продано, у половині домоволодінь вже зроблений ремонт. У містечку проживає багато сімей з дітьми. Тут цінують та поважають сусідів.

SunHouse – яскраве та сонячне життя!

Із приємного сусіди відокремлені один від одного парканчиком, але невисоким, по-європейськи. Створюючи відчуття приватності, він дозволяє спілкуватися і дружити, а дітям - разом проводити час. У той же час, тих, хто шукає усамітнення, поспішаємо заспокоїти: створені вже до вас правила проживання не передбачають заглядання через паркан і посягання на ваше особисте життя.

Розмір присадибної ділянки. Не гектар землі. Вам не доведеться, озброївшись лопатою і граблями, трудитися не покладаючи рук. При цьому земельної ділянки цілком достатньо для пісочниці малюкові, оригінальної клумби з квітами, місця для пікніка з друзями.

Важливо зазначити, що зміст таунхауса буде обходитися не дорожче, ніж аналогічного метражу міської квартири, зате дешевше, ніж відокремленого котеджу.

Щоб дізнатися більш детальну інформацію, звертайтеся у відділ продажів за телефоном: (096) 699-39-01

sunhouse.vn.ua



Переглядів: 4957
Поширень: 0