Що подарувати коханій на День Святого Валентина? Напевно, кожен з нас стикався з таким питанням. Квіти, цукерки, ресторан - занадто банально, а так хочеться, щоб близька людина запам'ятала це свято надовго. А що, як не яскраві враження, залишаються в пам'яті і ще довго радують теплими спогадами?

Продюсерський центр «Некрасов» приготував вінничанам відмінний сюрприз! 14 лютого, до Дня Закоханих, у Вінниці пройде прем'єрний показ нової грандіозної шоу-програми «Кохання врятує світ» від всесвітньо відомого бренду «Galitsyna Visual Art Show». Бренду, шоу якого підкорили серця мільйонів глядачів в 32 країнах світу.

Читайте також: Прем’єра нового шоу світового рівня незабаром відбудеться в Вінниці!

Це стане подією, яка змінить ваше уявлення про сучасне мистецтво! Неймовірне поєднання магії театру, унікальних номерів і найсучасніших аудіо- відео технологій - не залишить байдужим жодного глядача. Це потрібно бачити! І вінничани побачать це першими!

Більшість номерів програми - унікальні і не мають аналогів. Серед них «Танцюючий художник», «Пісочна анімація», «Малювання світлом», «Водна анімація», «Складені картини» та інші. І це ще не все! Ексклюзивно для вінничан, особисто виступить Тетяна Галіцина, засновниця «Galitsyna Visual Art Show» - кращої Visual Art Show студії в Європі, переможниця шоу «Польща має таланти -2013», одна з п'ятірки кращих світових майстрів малювання піском. Її перемоги і досягнення можна перераховувати безкінечно. Разом із нею покаже своє мистецтво і Vlodyr - єдиний у світі художник, який створює картини в унікальній техніці «Split & Join Show» в режимі Live Art і один з небагатьох художників світу, що працюють в жанрі Magical Speed Painting Show і Light Art Show.

Читайте також: Продюсерський центр «Некрасов» везе до Вінниці зірок світового масштабу!

Не пропустіть шанс подарувати коханій людині яскраві і незабутні враження! Всього один виступ, світова прем'єра у Вінниці та зал Будинку офіцерів не зможе вмістити всіх бажаючих. Встигніть потрапити в число тих, кому пощастить побувати на прем'єрі шоу-програми світового рівня!

Бронюйте квитки прямо зараз на сайті: http://goo.gl/WYF50g

Безкоштовна доставка квитків по Вінниці: 0432 69 2222, 097 05 22 222

Подаруйте коханій людині свято!


Переглядів: 3396
Поширень: 0