Цілодобово, не зважаючи на графік роботи відділень ПриватБанку жителі 7 райцентрів Вінницької області та областного центру мають доступ до найпопулярніших послуг. У лютому 2016 року почали діяти ще три термінали самобслуговування - у Ямполі (біля магазину “Наша ряба”), Козятині (біля відділення ПриватБанку по вул. П.Орлика,16) та ще один у Вінниці (по вул.Київській 45 навпроти міськлікарні №2). Таким чином на сьогодні діє 13 вуличних терміналів: 6 у Вінниці та 7 у райцентрах Бар, Літин, Ямпіль, Козятин, Погребище, Шаргород та Ладижині.

- Такі термінали вуличного типу від ПриватБанку вже не новинка для наших клієнтів, - говорить Геннадій Кухарчук, керівник напрямку розвитку та контролю банкоматної та термінальной мережі Вінницької філії ПриватБанку. - Вони вже відчули зручність і переваги такого сервісу, коли не зважаючи на графік роботи відділення і в зручний для них час без черг поповнювати мобільні рахунки та картки, погашати кредити, проводити валютообмін без паспорту, оплачувати комунальні послуги, здавати виручку тощо.

Додаткові переваги терминалів - швидкість проведення операції та доступні тарифы на послуги, більшість з яких безкоштовні.

- Це дуже радує, бо не створює незручностей відвідувачам банку. Аналіз показує, що термінал активно викоростовується у нічний час. Адже у районах розташування вуличних терміналів немає цілобових відділень, що працюють у режимі 24/7, - продовждує Генадій Васильович.

В терміналах ПриватБанку доступні найпопулярніші банківські послуги - поповнення рахунку мобільних телефонів і платіжної карти, депозитного вкладу та погашення кредиту, оплата комунальних послуг та рахунків за Інтернет, телефон, телебачення, сплата штрафів ДАІ, відправлення та отримання грошових переказів, купівля валюти. Також через них можна купити квитки на поїзд, автобус, футбольний матч і скористатися іншими корисними сервісами.

Платіжні термінали самообслуговування приймають платежі як готівкою, так і з пластикових карт. У їх ефективності та зручності переконується все більше людей. Ви самі можете легко розібратися, як зробити необхідну операцію за допомогою сенсорного екрану терміналу. Але навіть якщо Ви заплуталися в меню і функціях пристрою, то завжди зможете звернутися за допомогою до Інтернету, де на сторінці ПриватБанку зможете побачити відеоролик з необхідними інструкціями.

Сьогодні у Вінницькій області діє 476 терміналів самообслуговування та 238 банкоматів. В цілодобовому режимі 24/7 працює 21 зона самобслуговання.



Переглядів: 3757
Поширень: 0