Весна – пора оновлення і березень – найкращий час спробувати Інтернет та кабельне телебачення від ЕВЕРЕСТ ТМ.

Підключайте зараз високошвидкісний Інтернет до 100 Мбіт/с та до 140* каналів кабельного телебачення на спеціальних акційних умовах - цілий рік лише за 100 грн/міс**!

Вже маєте одну з послуг від ЕВЕРЕСТ ТМ? Підключайте другу й також отримайте акційну ціну:

  •         Інтернет лише за 70 грн/міс на цілий рік**
  •         Телебачення лише за 30 грн/міс на цілий рік**

Свіжа весняна пропозиція – цілий рік** послуг за акційними цінами. Варто скористатись, адже навіть коти знають: березень – найкращий час підключитись до ЕВЕРЕСТ ТМ!

Березень - час підключатись

Деталі на сайті everest.vn.ua

* Загальна сукупність каналів аналогового та цифрового телебачення.

**  Акція «Перемога на всі 100» діє з 01 лютого 2016 року по 31 березня 2016 року, затверджена наказом ТОВ «ТРК «ЕВЕРЕСТ» №  3 ОД-Р від 22 лютого 2016 року та наказом ТОВ «ТРК «КАРМЕЛЬ» № 8 ОД-Р від 22 лютого 2016 року.

Відповідно до умов акції, певна категорія учасників має можливість користуватися послугою доступу до мережі Інтернет (тарифний пакет «Нове Безмежжя») за ціною 00 грн. 02 коп. за перший розрахунковий період та в розмірі 70 грн. 00. коп. або 90 грн. 00 коп. за кожний наступний розрахункові періоди, тобто з другого по дванадцятий або з другого по шостий розрахункові періоди включно, в залежності від групи учасників Акції (регулярна ціна тарифного пакету «Нове Безмежжя» становить 119 грн./міс.) та користуватися послугою аналогове телебачення за ціною 00 грн. 30 коп. за перший розрахунковий період та в розмірі 30 грн. 00 коп. за кожний наступний розрахункові періоди, а саме, з другого по дванадцятий або з другого по шостий розрахункові періоди включно, в залежності від групи учасників Акції (регулярна абонентна плата згідно діючого прейскуранту становить 60 грн./міс.). 



Переглядів: 3524
Поширень: 0