"Справжнім друзям не забудь – позвони

Бо добре чи зле, з тобою завжди вони..."

Ці рядки з пісні Кузьми Скрябіна вінничани та гості міста обов’язково почують 10 червня на концерті пам'яті талановитого музиканта, який так рано залишив нас.

Продюсерський центр «Некрасов» збирає у Вінницькому "Будинку офіцерів" справжніх друзів «Скрябіна». Для них прозвучать кращі пісні 1995-2015 років.

Разом із беззмінними учасниками групи, на сцену вийдуть нові вокалісти - Женя Толочний і Женя Галич (O.TORVALD). Рік тому Україна втратила не просто лідера популярної групи, а сучасного філософа, патріота, кришталево чесну людину - і цю втрату ще треба по-справжньому осягнути. Саме тому не повинні замовкати його пісні, вони мають знову і знову відлунювати в серцях усіх, хто живе на цій землі, хто любить Україну.

"Просто так сталося, що зараз немає з нами Андрія. Але є багато людей, які хочуть чути ці пісні, - каже лідер гурту "Тартак" Олександр Положинський.

А вінничанин Дмитро Шуров, більш відомий як "Pianoboy", якось зауважив:

"Не залишає відчуття, що історія Кузьми – вона не закінчена, що все скінчилося абсолютно невчасно. Для мене він абсолютно живий, і я думаю, що концерти пам'яті допомагають багатьом людям, таким як я, це відчути". Отож приходь 10 червня на концерт «Скрябіна» аби підтримати старих друзів.

Організація цього концерту у Вінниці - по-справжньому народний проект. Долучився до його підтримки й давній шанувальник "Скрябіна" Сергій Кудлаєнко, а також інші відомі вінничани.

Придбати квитки можна на сайті www.pc.nekrasoff.com , а також у касах: КЗ "Будинок офіцерів", ТЦ "Вінницький універмаг".

Безкоштовна доставка квитків по Вінниці: (0432) 69 2222, (097) 05 22222.

Приймає та пригощає готель "Франція".

"Скрябін" у Вінниці співатиме для справжніх друзів


Переглядів: 3220
Поширень: 0