Коли улюблена справа є сенсом життя, коли ти потрапляєш на будівництво та розумієш, що кожен зведений будинок для тебе стає рідним, наче свій власний, – про нього хочеться говорити, і хочеться, щоб один з них став рідним і для вас.

Котеджне містечко, яке викликає гордість у забудовників і щире захоплення у щасливих мешканців – це Sun House

Ви завжди хотіли мати свій будинок - нехай не дуже великий, але щоб ввечері можна було посидіти на свіжому повітрі і насолодитися ним? З появою таун хаусів ця мрія стала доступною. Це житло поєднує в собі переваги квартири і приватного будинку і разом з тим коштує значно менше, ніж окремий особняк.

Якщо Ви приймете рішення купити ТаунХаус, Ви отримаєте:

  • просторе житло в два поверхи;
  • окремий вхід, без загальних сходових клітин;
  • простору терасу;
  • окреме місце для паркування;
  • невелику земельну ділянку, яку можна облагородити на свій смак.

Перші власники першої черги.

Ми часто спілкуємося із тими, хто уже мешкає у котеджному містечку. Адже розмови із власниками нового житла завжди підкріплені позитивними емоціями і впевненістю у тому, що люди задоволені своїми оселями. Це надає сил і прагнення якомога швидше закінчити будівництво та розпочати нову щасливу історію кожного сонячного будинку та його родини. Нам особливо приємно і те, що ті, хто уже проживають у нових будинках понад пів року, залишаються задоволеними своїми оселями, що надійно зігрівали їх у морозну пору року. А це надважливо для забудовника, який турбується про комфортне проживання у зведених ним будинках. Власники будинків із великим задоволенням відпочивають на своїх облаштованих затишних подвір’ях, та насолоджуються прогулянками в садибі ім. М.І.Пирогова.

Власники другої черги уже затамували подих в очікуванні.

І не дарма, адже в найближчий час відбудеться офіційна здача будинків другої лінії. Ми плануємо зробити свято для нових жителів.

Котеджне містечко, яке викликає гордість у забудовників і щире захоплення у щасливих мешканців – це Sun House

Третя черга готується до свого зіркового часу.

Третя черга складається із дванадцяти будинків, в шести з яких, уже виконані дахові роботи. Будинки третьої черги  поділені на три варіанти внутрішнього оздоблення: економ, стандарт та преміум. Вільна від забудови територія (ділянка позаду будинку) складає що найменше дві сотки землі, а найбільша – п’ять.

Дані котеджі - це чудовий варіант для родин різних категорій, як великої так і маленької, для молодої пари або літньої. Планування будинку виконанні таким чином, щоб кожен кв. м. був по максимуму використаний. Загальна площа кожного будинку становить 120 кв.м. На першому поверсі велика кухня у розмірі 14 кв.м., вітальня – 25 кв.м. з просторим  виходом на літню терасу, на другому поверсі 3 світлі кімнати – 15, 17 та 18 кв.м.  На кожному з поверхів є просторі с/в.

Будуються дані будинки із блоків, утеплені пінопластом, ззовні оздоблені облицювальною цеглою. Парко місця наявні в усіх будинках та виділені тротуарною плиткою із визначеними зонами для озеленення. Дерев’яні паркани між сусідами сягають 170 сантиметрів заввишки.

Ми також потурбувалися про тепло у ваших оселях, обравши економічні котли фірми BOSH, адже дана компанія має ряд потужних брендів і є провідним світовим постачальником високоякісної техніки.

Котеджне містечко, яке викликає гордість у забудовників і щире захоплення у щасливих мешканців – це Sun House

Унікальність пропозиції.

Ціни розраховуються в залежності від площі земельної ділянки, та наповнення будинку внутрішніми роботами, тому коливаються від 55 000$ до 70 000$. Ми зробимо все можливе для того, щоб як найбільше людей мали змогу оселитися в котеджному містечку європейського рівня Sun House.

Наостанок хочемо зазначити, що, переважно, звичайнісінькі кватири у місті з такою самою кількістю квадратних метрів, коливаються у ідентичній ціновій категорії. Але, придбавши квартиру, ви не отримаєте власну земельну ділянку, паркомісце та незабутні емоції.

КОНТАКТИ:

м.Вінниця, вул. Соборна, 95, оф.8

(096) 699-39-01

САЙТ: sunhouse.vn.ua



Переглядів: 5175
Поширень: 0