ПриватБанк запустив сервіс, що допоможе державним службовцям швидко та правильно заповнити декларації про доходи в електронному вигляді. Як повідомила пресдоступна клієнтам-служба банку, послуга формування податкових виписок в електронному вигляді через Інтернет-банк Приват24. За допомогою цього сервісу двома кліками можна отримати необхідні для внесення в декларацію виписки про доходи та витрати за рахунками, відкритими в банку.

«Тепер отримати необхідну інформацію для заповнення декларації можна з дому, в офісі, витративши на це кілька хвилин, – говорить керівник бізнесу «Обслуговування індивідуальних VIP-клієнтів» ПриватБанку Олексій Шабан. – Певна річ, усі дані передаються в зашифрованому вигляді. Тому політики та зірки шоу-бізнесу, як і інші користувачі Приват24, можуть бути спокійні :-)».

Інформацію для заповнення декларації можна легко знайти в Приват24 (меню «Усі послуги» > «Послуги» > «Створити довідку».

Нагадаємо, відповідно до закону про електронне декларування доходів і витрат,

держслужбовці, які обіймають відповідальні та особливо відповідальні посади, повинні заповнити електронні податкові декларації протягом двох місяців після запуску системи електронного декларування, навіть якщо вони раніше встигли подати фінансову звітність у паперовому варіанті.



Переглядів: 2861
Поширень: 0