Коли вінничани-новосели відчують себе справжніми господарями своїх квартир в унікальному для міста житловому комплексі? Як іде будівництво? Як складаються стосунки між клієнтами та менеджментом «АВАЛОН»? Про це і не тільки – у нашій розмові з творцями «АВАЛОН 5».

У Вінниці львівська компанія «Авалон Інк.» будує свій п’ятий за ліком житловий комплекс. Він так і називається «АВАЛОН 5».  Локація новобудови, без сумніву, є привабливою для вінничан:  комплекс зростає у спокійному «спальному» районі та одночасно – майже в центрі Вінниці  – на території між вулицями Шевченка, Константиновича та Трамвайною (колишньою Революційною).

Як будується «АВАЛОН 5»?  Багатоповерхівка, але не «мурашник»!

На рахунку головного архітектора «Авалон Інк.» львів’янина Дмитра Яреми - вже 50 втілених житлових проектів. Причому, всі визнані вдалими – і не тільки жителями, а й професіоналами, у тому числі й іноземними. Так, проекти «АВАЛОН» відібрані для участі в престижному міжнародному конкурсі «Європейська Премія Нерухомості», що відбувається кожного року в Лондоні. А житловий комплекс Avalon Garden у Львові, за висновками некомерційного проекту «Ревізор новобудов», уже визначено однією з найкращих новобудов.

Ми переконані, що сучасні житлові будинки аж ніяк не повинні нагадувати «мурашник», тому кількість квартир у кожній секції вінницького «АВАЛОН 5» не буде великою, - розповідає Дмитро Ярема.  - Людям потрібне відчуття, що це їхня – власна та затишна - домівка.  І це стосується не тільки квартир. У житловому комплексі «АВАЛОН-5» будуть внутрішні двори, в архітектурі їх ще називають «закритими». Переваги очевидні: сторонні люди, небажані «гості» не будуть ходити територією, не  заїжджатимуть й автомобілі, а мешканці будинку відчуватимуть, що двори –  так само їхні, як і квартири.

-         Зрозуміло, що вінничанам не терпиться швидше побачити новий житловий комплекс у всій красі…

-         Процес будівництва житлового комплексу «АВАЛОН 5» розрахований на 2,5 роки.   Секції здаватимуться в експлуатацію поетапно. Нині йде будівництво семи секцій.  Ми будуємо за всіма нормами та правилами – це наш принцип! І, зрозуміло, що зайвий поспіх може тільки зашкодити. Ми неухильно дотримуємося термінів для відстоювання фундаменту та колон, і тільки після цього приступаємо до цегельної кладки. Далі процес пришвидшується: тиждень – і зводиться поверх.

 У Вінниці зростає «АВАЛОН 5»: усе за планом – прозоро, якісно, вчасно

-      Коли саме буде здано першу секцію «АВАЛОН 5»?

-      У нас усе іде за планом. Як і обіцяно, плануємо здати першу секцію на початку 2017 року. До речі, в договорі прописано, що в разі порушення термінів здачі секції, на ЖБК накладаються штрафні санкції, які компанія сплачує клієнту.

-      Чи можуть майбутні мешканці та вінничани, які ще тільки мають намір придбати нове житло, на власні очі побачити, як росте «Авалон 5»?

-      Жодних проблем. По-перше, за ходом будівництва можна спостерігати в режимі он-лайн (для цього встановлено камери спостереження) на нашому сайті http://avalon-inc.com.ua/

-      По-друге, за бажання клієнта, ми готові зустріти його безпосередньо на будівельному майданчику, провести територією та показати весь процес. Навіть каску дамо для повної безпеки, - посміхається Дмитро Ярема.

«Кожний клієнт для нас – VIP»

«Авалон Інк.» має бездоганну репутацію на будівельному ринку ще й завдяки тому, що всі проекти будуються винятково в рамках чинного законодавства.

-         Компанія «Авалон Інк.»  прийшла у Вінницю не заради одного житлового комплексу, ми хочемо в цьому місті розвиватися, - зазначає юрист Роман Попко. - Нині готуються ще два проекти. Ми розглядаємо можливі місця для їхнього втілення, спілкуємося і знаходимо розуміння з місцевою владою. Будівництво ніколи не починається, якщо не оформлені «Містобудівні умови і обмеження», інші дозвільні документи. До слова, наші клієнти можуть з усіма документами ознайомитися.

-         Дуже часто майбутніх жителів новобудов хвилює питання, кому в подальшому належатиме земля під їхнім будинком, чи не виникне з цим проблем?

-         Нині земля знаходиться в оренді у будівельної компанії,  яка здійснює регулярні орендні платежі.  Згодом жителі «Авалон 5», створюючи ОСББ, відведуть землю для себе, а забудовник, відповідно, від землі відмовиться. Згідно із законодавством, «земельні ділянки, на яких розташовані багатоквартирні житлові будинки, а також належні до них будівлі, споруди та прибудинкові території державної або комунальної власності, надаються в постійне користування підприємствам, установам і організаціям, які здійснюють управління цими будинками; порядок використання земельних ділянок, на яких розташовані багатоквартирні житлові будинки, визначається співвласниками». Таким чином, управління має здійснювати ОСББ. Отже, хвилювання, про які ви говорите, -просто марні та зайві.

-         Усіма подробицями та деталями щодо будівництва в «АВАЛОН» ми готові поділитися із зацікавленими вінничанами, - додає  керівник Консультаційного центру компанії Максим Ніколюк. – Досвідчені менеджери завжди допоможуть в оформленні необхідної документації і здійснення платежів у банку.  Кожний клієнт для нас – VIP, і ми з ним -  від початку до кінця нашої роботи.  Ми готові зустрічатися з мешканцями та відповісти на всі питання

«Ми створюємо свою історію і «вплітаємо» її в історію міста»

Вінниця – місто, що інтенсивно розвивається, а це означає, що його мешканці потребують якісного та сучасного житла.  Саме із таким переконанням компанія «Авалон Інк.» прийшла у Вінницю.

-   Отже, мету будівництва визначено, тобто продукт має бути і якісним, і красивим в усіх відношеннях, - каже керівник відділу маркетингу Юлія Домаєва. -  Ми з’ясували потреби та вимоги людей щодо майбутнього житла, провели опитування, фокус-групи та маркетингові дослідження. Безперечно, в своїй роботі ми, передусім враховуємо бажання клієнтів, одночасно орієнтуючись на кращі закордонні стандарти. Не випадково  стратегією компанії «Авалон Інк.»  визначено– «Свою історію ми вплітаємо в історію міста».

Цікаво, що головним підрядником вінницького будівництва «АВАЛОН 5»  стала компанія, яка звела одну з найвищих споруд бізнес-класу  в Україні, – київський багатофункціональний комплекс  Gulliver (заввишки 148,1 м).

Детальнішу інформацію про житловий комплекс «АВАЛОН 5» можна отримати в консультаційному центрі за адресою:  м. Вінниця, вул. Пирогова, 23 Б, ТЦ «Феріде Плаза», 2-й поверх та за телефонами +38(096)77 86 555; +38(063)77 60 555, а також на сайті http://avalon-inc.com.ua/

Декларація на виконання будівельних робіт: ВН № 083161122191 від 21.04.2016 року, виданий Департаментом державної архітектурно-будівельної Інспекції у Вінницькій обл. Ліцензія АЕ №273826



Переглядів: 4296
Поширень: 0