Знаєте, в просторах інтернету гуляє така фраза: “Важко робити бізнес самому. Сам бухгалтер, який не виплатив зарплату, сам дизайнер, який не зробив макет, сам вантажник, який ввечері випив і не вийшов на роботу, підставивши всю компанію”. Чому ж більшість людей думає, що якщо вони зроблять все самі, то зекономлять? Насправді усе навпаки. Коли Ваша сфера діяльності, припустимо, будівництво, а Ви починаєте самі створювати макет візитівки чи фірмової футболки для персоналу, то швидше втратите, ніж зекономите. Чому? А тому що:

А) В людей, які не один рік цим займаються і вчились цьому, вийде краще

Б) Година вашої роботи коштує більше, ніж вартість розробки потрібного дизайну професіоналом

В) Якщо Ви вирішите зробити усе власними силами, то втратите точно більше години свого часу.

Якщо Ви власник бізнесу, директор, найманий працівник чи приватний підприємець, то рано чи пізно зіткнетесь з такими потребами, як друк, поліграфія та реклама. І саме в цей момент більшість починає думати, що все зроблять самі і починають “ритуальні танці з бубном навколо багаття”. Хоча ні, зараз ера новітніх технологій, тому ритуал проводиться з мобільним телефоном, інтернет-довідниками і ходінням туди-суди по офісу. Пошук підрядчиків на різні види поліграфічних та дизайн-робіт може перетворитись на пекло та затягнутись на декілька днів. Ви собі лише уявіть кількість різних рахунків, договорів, супроводжуючих документів... От ми і вирішили відокремити п’ять причин чому не потрібно робити чужу роботу, і чому варто звернутись в мережу друку “Паперівка” задля економії вашого часу, нервів і відповідно грошей:

1.      Відповідальність     

Політика “Паперівки” проста: клієнт повинен бути задоволений, отримати першокласні послуги та продукцію. Якщо щось іде не по плану, затримки у виготовленні, браки і форс-мажори, навіть не через нашу помилку, а через помилку клієнтів, логістичних компаній і так далі, відповідальність ми готові взяти на себе.

2.      Представництва по Україні та велика команда

Ми можемо надавати послуги в Івано-Франківську, Львові, Тернополі, Рівному та Вінниці. В цих містах є наші офиіси. І якщо, наприклад, Паперівка у Вінниці дуже завантажена роботою, то команда з будь-якого іншого міста готова вести вас і зробити так, щоб Ви все отримали вчасно і з найвищою якістю.

3.      Широкий спектр друкарських послуг

Можливості “Паперівки” – безмежні. Ми можемо наносити зображення на футболки, вишивати логотипи, друкувати на будь-яких паперах і майже будь-яких матеріалах. Візитки, флаєри чи білборди, еко-торби чи пластикові картки. В нас є все. Також, ми хочемо обслуговувати клієнтів на найвищому рівні, тому ми надаємо будь-які послуги, дотичні до друку, якщо нас про це попросять.

4.      Досвід

Нашими постійними клієнтами є такі компанії, як ГК “Буковель”, завод килимового покриття “Синтелон”, Агрохолдинг “Мрія”, мережа магазинів “Грош”. Це великі компанії, які довіряють нам усю роботу пов’язану з друком, поліграфією та усім, що їм потрібно.

5.      Відкритість

Ми завжди відкриті до клієнтів. Ми завжди готові допомогти. Коли ми розробляємо макет будь-чого, ми віддаємо клієнту вихідний варіант, з яким він може звернутись до будь-кого іншого. Правда, в багатьох були ситуації, коли логотип вашої компанії залишився лише на друкованій візитці? Правда! В нас усі матеріали будуть завжди з Вами, не залежно від того чи Ви будете постійним нашим клієнтом чи разовим замовником.

Якщо Ви дочитали до кінця, значить нам вдалось втримати Вашу увагу. Давайте разом зробимо так, щоб уся потрібна Вам друкована чи сувенірна продуція утримувала увагу Ваших клієнтів.

Звертаєтесь:

м. Вінниця, вул. Визволення, 8, офіс 11
тел.: +38 095 722-28-27, +38 068 853-80-68,
e-mail: [email protected]
www.paperivka.com.ua

 


Переглядів: 5905
Поширень: 0