Один із найбільших торгових центрів Вінниці влаштовує 24 вересня грандіозне свято на честь свого десятиріччя.

Подією, яка сколихне Вінницю потужною святковою, захоплюючою та радісною хвилею, обіцяє стати цьогорічний десятий День народження торгового центру «Sky Park». 24 вересня о 12.00 почнеться святкування, на яке запрошені всі без винятку вінничани. Адже в друзях у «Sky Park» все місто!

Насичена різноманітними приємними сюрпризами святкова програма у торговому центрі триватиме весь день - цікаві конкурси та розіграші, захоплюючі шоу та майстер-класи, солодощі та фото на згадку... Цікаво буде усім: і малюкам, і підліткам, і їх батькам, і людям старшого віку.

Один із найбільших торгових центрів Вінниці влаштовує 24 вересня грандіозне свято на честь свого десятиріччя.

А вже у вечері на Європейській площі гостей свята чекатиме чудова шоу-програма, керманичем якої стане відомий телеведучий "Нового каналу" та актор В’ячеслав Соломка. Святковий настрій створюватимуть Ігор Юрковський та «Фанфари Купали». Ритм задаватиме всесвітньо відомий танцівник Амадор Лопес та його гурт «Rumbero’s». Розпалюватимуть пристрасті майстри фаєр-шоу від театру вогню «Малиновий слон». Пісочна анімація від арт-студії "Sand Storm Art Group" заворожить гостей. І нарешті святковий настрій піднесе на хвилях драйву під самісіньке небо виступ легендарного гурту «Авіатор». Полетіли!

І це ще не все - найвідданіших друзів «Sky Park» чекає багато-багато цінних призів, які з 18.00 розігруватимуться на сцені перед торговим центром. І мабуть найбажаніший подарунок для когось із щасливчиків - поїздка у Єгипет!

Збирайте рідних, близьких і друзів та приходьте, аби всім разом долучитися до кульмінаційного моменту - святкового запуску повітряних кульок. Ви маєте побачити на власні очі, як вечірнє небо над нашим містом перетвориться на різнокольорове море. Це неможливо пропустити!

Приходьте на святкування Дня народження нашого улюбленого «Sky Park». Десять років ми разом і це цілком достатній термін аби впевнитися, що ця дружба надовго. Тому й свято це - наше спільне свято. І відзначати його варто усім разом, у дружньому колі.

До зустрічі у «Sky Park». Ми чекаємо кожного!

Приймає та пригощає - готельний комплекс "Версаль".

Туристичний партнер - Вінтур плюс.

Довідки за телефоном: 067 433 33 56

www.skypark.ua



Переглядів: 5127
Поширень: 0