Все більше абонентів Київстар користуються мобільним інтернетом, особливо це помітно у святкові дні.

Так цього року 24 серпня у День Незалежності України обсяг передачі даних у мережі досяг 155 ТБ. За інформацією компанії Київстар це на 154% більше, ніж минулого року. А також відзначають, що 60% цього трафіку – в мережі 3G. Звичайно, що свою частку споживання мобільного інтернету внесли і вінничани, адже у Вінницькій області вже є близько сотні населених пунктів в яких працює 3G.

" - У День Незалежності 24 серпня 2016 року абоненти Київстар збільшили споживання всіх послуг, при цьому мережа оператора чудово витримала навантаження. Так, у святковий день у мережі Київстар пролунало майже 340 млн хвилин дзвінків, було відправлено 28 млн SMS та 76 тисяч MMS і використано 154,88 терабайтів трафіку. При цьому в порівнянні з 24 серпня 2015 року використання голосу збільшилось на 21%, SMS – на 115%, а передачі даних – на 154%." - повідомили у прес-службі "Київстар".

У День Незалежності споживання мобільного інтернету в мережі Київстар збільшилось на 154%

Компанія "Київстар" спеціально до святкування 25-річниці Незалежності України створила проект - «Спілкування, що єднає». Національний телеком-оператор розпитав українців, що для них означає«незалежність». Сотні людей із різних міст привітали один одного зі святом. Їх привітання можна подивитися на сторінках компанії "Київстар" у мережах Facebook, ВКонтакте і Youtube. Крім того, на платформі http://ukraine25.kyivstar.ua абоненти могли створювати власні привітання до Дня Незалежності та ділитись ними у соціальних мережах.

Компанія "Київстар" завжди серед лідерів інноваційних впроваджень на споживчому ринку. Кілька років поспіль обсяги споживання трафіку мобільної передачі даних лише зростають. А особливо це зростання стало помітним із запуском послуг за технологією 3G.

Нагадаємо, що компанія "Київстар" вже більше року надає послуги швидкісного мобільного інтернету - 3G для своїх абонентів. Наразі цією послугою користуються понад 7 млн абонентів. Мережа 3G уже доступна в 2700 населених пунктів. А днями до цієї новітньої технології долучилися і абоненти Маріуполя – це перше місто на Донеччині, яке отримало доступ до 3Gмережі. Цікаво, що в Маріуполі 24 серпня 2016 року обсяги використання мобільного дата-трафіку зросли на 155% у порівнянні з тим же періодом 2015 року і досягли 1,732 ТБ.

На Вінничині абоненти Київстар можуть користуватися 3G-мережею в близько сотні населених пунктів. В компанії запевняють, що на цьому зупинятися не збираються. І до кінця року у Вінницькій області ще декілька сіл та містечок отримають 3G. А по всій Україні компанія планує до кінця року збільшити 3G-покриття вдвічі..

Разом з будівництвом мереж нового покоління Київстар здійснює повну модернізацію наявного обладнання на базі новітнього технологічного рішення SingleRAN, що підтримує більш високі стандарти: 4G/LTE. У результаті буде покращена якість телекомунікаційних послуг і розширені можливості мережі, а клієнти Київстар зможуть насолодитися високою якістю голосових послуг і стабільною, високою швидкістю передачі даних.



Переглядів: 4056
Поширень: 0