Ви коли-небудь замислювалися в якій фінансовій зоні життя знаходитесь?

  1. Фінансова безпека - це коли витрати дорівнюють прибутку, вистачає лише на саме необхідне (харчі, одяг, комунальні платежі)
  2. Фінансова незалежність - це коли Ви маєте автомобіль, житло, дачу, відпочинок хоча б раз на рік, відвідуєте різні заклади, такі як: спортивні зали, спа салони, ресторани...
  3. Фінансова свобода - ви взагалі не замислюєтесь о кількості грошей. У Вас Всього удосталь і Вам доступні всі блага.

Дайте собі відповідь, де Ви знаходитесь?

Навчись успішно вести бізнес

Я успішний Vip партнер-підприємець компанії AVON, організатор прямих продажів, будую бізнес вже 10 років і маю свою власну систему вирощування лідерів-підприємців. Шукаю людей в свою команду, яких навчу основам бізнесу і поведу до фінансової свободи і навчу заробляти від 20000грн в 3 тижні вже за перший рік.

Велика різниця між людьми які працюють на когось і тими в яких власний бізнес. Давайте проведемо дві паралелі.

1. Мислення - зовсім різне.

Ті хто працює за наймом зазвичай готові виконувати різну роботу і день і ніч, навіть якщо це шкодить здоров'ю.

Знаєте таких? Впевнена, що кожен знає. А от робити з того хоча б половину з перспективою великого доходу вже постає проблема. Більшості важко контролювати себе самих або виконувати розумні поради людей, котрі вже чогось досягли, не розуміючи навіщо це.

2. Розвиток

Працюючи на когось розвиток в більшості випадків не потрібен, хіба що для підвищення кваліфікації.

А от підприємці, котрі хочуть підвищити свій дохід в рази, постійно розвиваються, проходячи тренінги, читаючи книжки...

Головне мати бажання розвиватися і самовдосконалюватися.

3. Дії

Тут взагалі два різні світи. Але чомусь люди, які заробляють копійки, цього не бачать. Вони готові витрачати майже весь свій час, зовсім не маючи перспективи і гарантії, що їх завтра не виженуть або скоротять. І раді невеликій відпусці раз на рік, тому що навіть не уявляють як це відпочинок або вихідний за бажанням. На лікарняний ідуть лише за довідкою.

Навчись успішно вести бізнес

Підприємці ж самі планують свій час: визначають вихідні, відпустки і все інше. Вони майже не хворіють, тому що успішні люди мають вільний час коли забажають і гарний догляд за собою (харчування, вітамінізація, санаторії)

А от організм найманого працівника “сподівається захворіти”, щоб хоч трохи відпочити. Так як найманеь все одно не заробить більше грошей, працюючи, на відміну від власника бізнесу.

На щастя я перескочила ланку фінансової безпеки і одразу після навчання почала будувати свій власний бізнес з нуля. Тому знаю як правильно розвиватися, витрачати час і вкладати кошти.

Саме зараз я готова передати свій досвід амбіційним і перспективним людям.

Скористатися цією можливістю і потрапити в мою успішну команду можете саме Ви!!!

С ув. Елена Френтий.

Тел.0931878377, 0977179822, 0993759177

Сайт avon777.com.ua



Переглядів: 7146
Поширень: 0