Перший і єдиний у Вінниці магазин домашнього текстилю світової мережі "English home". Площа магазину складає 160 кв м. Магазин розташований на другому поверсі атріуму.

Дім - це місце, де ми відпочиваємо душею і тілом, проводимо час з рідними і близьким, а також зустрічаємо гостей. У створенні атмосфери гармонії і комфорту важливу роль грають різні деталі інтер'єру, милі серцю дрібниці, красивий домашній текстиль. Завдяки ним житло "оживає", стає вишуканим і наповнюється особливою аурою затишку.

Запрошуємо до нового магазину: ENGLISH HOME

Так приємно прийти після напруженого дня у будинок, де все випромінює комфорт і душевне тепло. М'який килимок в передпокої, елегантні штори у вітальні, стильне покривало на дивані, ніжний плед, в який так приємно завернутися, читаючи книгу або дивлячись телевізор в тихому сімейному колі. Усе це дозволяє нам розслабитися, втекти від повсякденної метушні і турбот.

Запрошуємо до нового магазину: ENGLISH HOME

Особливу роль у будинку грає кухня. Це місце не лише для приготування їжі, але і для смачних обідів в тихому сімейному колі, романтичних вечерь, душевних бесід з друзями. Кожна господиня мріє про те, щоб на кухні все було ідеально: бездоганно сервірований стіл, красивий посуд, вишукане кухонне начиння. Коли все оформлено із смаком, приготування навіть звичайнісіньких блюд перетворюється на справжнє свято, а сама трапеза придбаває відтінок витонченості і аристократичності.

Запрошуємо до нового магазину: ENGLISH HOME

Крім того, красивий текстиль для будинку здатний ураз перетворити ванну кімнату. Акуратно складені пухнасті рушники, плетені кошики для білизни, м'які килимки - в атмосфері гармонії і краси приймати розслабляючу ванну або тонізуючий душ особливо приємно. А після водних процедур таке блаженство накинути на плечі легкий махровий халат і відправитися в спальню. Переодягнувшись в невагому нічну сорочку або піжаму, ви вирушаєте в м'яке ліжко.

Запрошуємо до нового магазину: ENGLISH HOME

Вишукана, ніжна постільна білизна подарує вам міцний і безтурботний сон, дозволить вашому тілу розслабитися і зарядитися енергією для нових звершень і відкриттів. Усе необхідне для створення у будинку аури гармонії і затишку ви зможете підібрати в магазині English Home.
Текстиль English Home - домашній затишок в англійському стилі.

Деталі на megamoll.com.ua



Переглядів: 4587
Поширень: 0