З чого починається справжня соціальна відповідальність? З уміння не замикатися на власному проекті, а бачити проблеми поруч і вчасно на них реагувати. Творити добро для спільного блага рідного міста – девіз, який обрала собі компанія-забудовник «Династія».

Розпочавши будівництво багатоквартирного житлового комплексу в районі вулиці Стрілецької, що на Замості, керівництво компанії одразу потурбувалося про комфорт жителів прилеглого мікрорайону. Річ у тім, що розташована по сусідству Вінницька школа-гімназія №30 вже багато років потребувала нового стадіону. Наявний спортоб’єкт був застарілим, не зручним і навіть небезпечним, однак замінити його коштом місцевого бюджету завжди видавалося проблематичним. А оскільки майбутні власники квартир «Династії» - це переважно молоді родини, діти яких навчатимуться у стінах згаданої гімназії, то й рішення про облаштування нового стадіону було прийнято майже миттєво, без жодного сумніву.

Про стадіон та соціальну відповідальність забудовника "Династія"

В цей проект компанія інвестувала 3,8 млн гривень, подбавши про те, аби він відповідав  сучасним стандартам та повністю задовольняв потреби як маленьких, так і дорослих спортсменів. Ініціативу соціально-відповідального забудовника охоче підтримала Вінницька міська рада, яка взяла на себе узгодження всіх дозвільних документів, проектування та безпосередньо встановлення обладнання.

Про стадіон та соціальну відповідальність забудовника "Династія"

Територію нового стадіону розділили на численні тематичні блоки. Тут є тренажери для занять на свіжому повітрі, волейбольний та баскетбольний майданчик, турніки для work-out, бігові доріжки зі спеціальним безпечним покриттям, доріжки для стрибків у довжину, а також яскравий дитячий майданчик для активного дозвілля малечі. Наявність такого різноманітного спортивного обладнання відтепер гарантує школярам, як мінімум, насичені й цікаві уроки фізичної культури, а як максимум – нові досягнення на змаганнях та олімпіадах.

Про стадіон та соціальну відповідальність забудовника "Династія"

Так! В умовах економічно нестабільної ситуації в державі, за соціальні проекти беруться одиниці. Розвиток інфраструктури - це не прибуткова, але вкрай потрібно людям справа. Вона не цікава компанія-одноденкам, зате чітко вказує на тих, хто шанує довіру і добробут жителів міста. «Династія» - яскравий тому приклад. 



Переглядів: 3853
Поширень: 0