Зимові свята у Вінниці цього року почнуться зі святкування Дня народження одного з найвідоміших у місті торговельно-розважальних центрів - ТРЦ "Анастасія".

П'ятиповерхова будівля центру - окраса нашого міста. Три поверхи займають найрізноманітніші магазини, які щодня відвідують тисячі вінничан, у тому числі найбільший у Вінниці дитячий супермаркет, гастромаркет, а також центри краси та фітнес-клуб. На четвертому поверсі - клуб більярду, боулінг, кафе-бар та популярний ресторан. П'ятий поверх - офісний. І не забуваймо про паркінг у цоколі...

Безперечно, тут створені всі умови для зручного шопінгу та приємного відпочинку. А святкова програма, яка розпочнеться 17 грудня з 13.00 і триватиме до 16.00, якраз і покликана підкреслити очевидні принади "Анастасії" в очах численної армії її шанувальників - вінничан та гостей нашого міста.

Весь день у торговельному центрі дітлахів розважатимуть веселі професійні аніматори, працюватиме мальовнича фотозона, де можна буде сфотографуватися на пам'ять. На гостей чекатимуть цікаві та пізнавальні майстер-класи, зокрема, з такої популярної нині "пісочної анімації". Спробувати свої навички у цьому мистецтві зможуть і діти, і дорослі.

Для бажаючих того дня будуть гостинно відкриті двері всіх магазинів і закладів торговельного центру, у т.ч. боулінгу та більярдного клубу. А як втомитесь від покупок та розваг, то чому б не завітати до косметичного салону чи манікюрного кабінету.

Концертну програму проведе відомий телевізійник і професійний шоумен Максим Никитенко. Саме він того дня викликатиме на сцену неодноразового лауреата всеукраїнських конкурсів та хіт-парадів, відомого українського співака Ігоря Юрковського. Гарний настрій вінничанам подарує найкращий фольклорний колектив Вінниччини "Дармограй". А пародія на мегапопулярного нині виконавця DZIDZIO змусить усміхнутися навіть тих, кого засмучують зимові холоди.

ТРЦ "Анастасія" запрошує вінничан на своє 5-річчя

У день свого народження "Анастасія" зігріє своїх гостей щедрими подарунками. Розіграш цінних призів обіцяє бути по-справжньому розмаїтим - численні сертифікати від партнерів центру на покупки та послуги, шампанське та інші сюрпризи. Врешті, хтось із щасливчиків піде того дня додому із головним призом - путівкою у Карпати на двох осіб.

Підсолодити момент розставання зі святом допоможе велетенський і надзвичайно смачний торт від ресторану "Анастасія", якого точно вистачить на всіх. Такого гіганта, вагою аж у 50 кілограмів, ви ще не куштували!

Отже, приходьте на святкування Дня народження ТРЦ "Анастасія" 17 грудня. Приводьте друзів і рідних, радьте знайомим, сусідам і навіть випадковим зустрічним.

Свято вдалого шопінгу та відпочинку чекає на кожного. У "Анастасії" раді усім!

Головний партнер свята - туристична агенція "Coral Travel"

За довідками телефонуйте: (0432)508-101, (097)670-80-81

Наша адреса: ТРЦ "Анастасія", вул.Пирогова, 39.

www.anastasiya.vn.ua

#ТРЦ_Анастасія



Переглядів: 2974
Поширень: 0