“Frisor” - мережа чоловічих перукарень, відкрита власноруч майстрами. Засновник - Дмитро Верховецький - задався метою створити власний простір, де можна було б стригти і створювати образи. Пропрацювавши в декількох салонах, він зрозумів, якою має бути споконвічно чоловіча перукарня. Це особливе світло, стиль, перевага класиці. Так, разом зі своїм товаришем було знайдено невелике приміщення на вулиці Пушкінскій, в Києві. Своїми силами, без будь-яких капіталовкладень, хлопці відкрили першу перукарню мережі.

FrisorBarbershop у Вінниці – чоловіча перукарня

Крок за кроком майстрів ставало все більше, удосконалювалися стрижки, інтер'єр і атмосфера. Дмитро хотів створити згуртований колектив, який би рухався в одному напрямку і був одержимий однією ідеєю - довести класику чоловічого перукарського мистецтва до досконалості. Сьогодні можна сміливо стверджувати - у нього це вийшло.

На сьогоднішній день перукарні мережі відкриті в Києві, Львові, Миколаєві, Одесі, Харкові, Херсоні, Хмельницькому, Чернігові, Чернівцях, Житомирі та тепер - у Вінниці. Тут дорожать якістю. Кожен перукар, перш, ніж стане майстром Frisor Barbershop у Вінниці, проходить навчання і стажування. У третій перукарні Києва функціонує школа барберів, де топ-майстри викладають і приймають свого роду іспити у кожного стажера. Він повинен досконало справлятися зі стрижками будь-якої довжини, володіти технікою гоління "опаскою" і мати власне бачення образу. Важливо не тільки вміння добре підстригти або поголити, а й підібрати те, що доповнить і буде гармонійно пасувати клієнту. У цьому - професіоналізм.

FrisorBarbershop у Вінниці – чоловіча перукарня

Майстри Frisor для застосування своїх відточених навичок перукарського ремесла не потребують якихось сучасних тенденцій. Замість цього вони націлені на удосконалення класики. Немає значення, що сьогодні приймається за стандарти моди, важливо те, що буде вважатися актуальним завтра. Час йде, а влучність класичних стрижок залишається і йти не збирається. Класика завжди буде сприяти індивідуальності чоловіка й помічати виразні риси його характеру. Це стосується і стрижок, і бороди. З дня відкриття першого Frisor в Києві, мережа перукарень відвідує грунтовна кількість постійних клієнтів, яким допомогли тут знайти своє справжнє обличчя. З кожним роком, цей список відвідувачів продовжує зростати.

FrisorBarbershop у Вінниці – чоловіча перукарня

В кожному місті перукарня мережі - це своя атмосфера, звички, настрій. Але усіх об’єднує одна філософія. На думку Дмитра Верховецького - це свобода, розвиток і сім’я. Тут кожен вправі виражати власну думку і ідеї, не забов’язаний дотримуватися певних норм дрес-коду або поведінки. Колектив Frisor - свого роду “духовне товариство”, яке живе однією ідеєю і робить одну справу життя. Від цього і залежить якість і стиль.

FrisorBarbershop у Вінниці – чоловіча перукарня

FrisorBarbershop у Вінниці – чоловіча перукарня

До переліку послуг: чоловіча стрижка, стрижка під насадку, стрижка бороди і вусів, гоління небезпечною бритвою, камуфлювання сивини і стрижки у стажистів. Вартість послуг - від 50 до 300 грн. Впевнені, що “Frisor” активізує культуру перукарського мистецтва в Вінниці.

http://frisor.com.ua/vinnitsa/

вул. Вячеслава Чорновола, 8а

Тел. 073 885 08 08



Переглядів: 9381
Поширень: 0