ПриватБанк напередодні Нового року продовжує роздавати подарунки. Цього разу їх отримали учні вінницької школи №18. Тепер, завдяки ПриватБанку, у них є свій суперсучасний «Клас майбутнього» - 15 планшетів ZnayPad, інтерактивна дошка ZnayBoard, система управління класом Mythware, роутер, проектор та робоче місце вчителя ZnayBook передані переможцям конкурсу під назвою “Клас майбутнього”, який проводив ПриватБанк з 10 березня по 30 листопада 2016 року.

Загалом за «Клас Майбутнього» змагалося 90 шкіл з усієї України, проте саме вінничанам вдалося у конкурсі отримати почесне перше місце.

Щоб стати власниками новітнього обладнання керівництво школи та батьки учнів серйозно і відповідально поставились до конкурсних умов.

​​“Напередодні дня Святого Миколая збулась маленька мрія школярів - навчатися в найсучаснішому класі та бути фінансово грамотними, - розповідає Наталія Соболєва, керівник Напрямку “ЮніорБанк” Вінницької філії ПриватБанку. - Для цього вони самі доклали зусиль - оформили 529 карт Юніора та стали найактивнішими відвідувачами навчальних заходів від ЮніорБанку, серед яких могли обрати екскурсію до відділення ПриватБанку, бізнес-квест чи квест-кімнату в місті Вінниця. До слова, після перемоги ми й надалі продовжуємо з ними співпрацювати і розпочинаємо цікавий курс Бізнес-Школа”.

ПриватБанк подарував дітям «Клас майбутнього»

Переможці вже спробували у роботі сучасні планшети, в яких завантажені необхідні програми для навчання, підручники та тести, за допомогою яких перевірятимуть учнівські знання. Доправила до Вінниці техніку та встановила програмне забезпечення компанія «Електронні освітні технології». Представник фірми Олег Давидов провів необхідний інструктаж та допоміг вчителям й дітям розібратися з азами роботи. Хоча, за його словами, сучасні школярі й самі непогано з цим дають раду, а інколи ще дорослих можуть навчити.

Варто зазначити, це вже п’ятий навчальний заклад у Вінниці, який переміг у акції «Клас майбутнього» від ЮніорБанку. Минулого року завдяки цій програмі комп’ютеризували школу № 31 та 20, де діти та вчителі активно використовують на уроках планшети та інтерактивну дошку.

Окрім цього, саме цей навчальний заклад став гарним прикладом впровадження й інших сучасних банківських сервісів. Зокрема, у школі № 20 за допомогою карти Юніора учні оплачують обіди та реєструють своє відвідування.

Загалом, власниками карт від ЮніорБанку в Україні на сьогодні є 443 590 школярів, які мають можливість безкоштовно долучитися до практичного навчання з фінансових послуг, спортивних акцій та програм здорового способу життя. А ще - постійно беруть участь у різноманітних конкурсах та розіграшах.



Переглядів: 3465
Поширень: 0