Відремонтовані дороги, суспільний контроль житлово-комунальних послуг, центри адміністративних послуг, електронна система міського управління – усі ці факти про Вінницю. Місто характеризується високим рівнем ділової активності та низьким, порівняно з рядом інших обласних центрів України, рівнем безробіття. За таких умов до Вінниці приїздить більше людей, ніш виїздить із неї, що забезпечило місту високий результат за показником міграції. У свою чергу такі процеси забезпечують інвестиційну привабливість Вінниці – навіть усупереч нестабільній економічній ситуації у країні. Так, результатом відкриття нових офісів є збільшення кількості робочих місць на трудовому ринку міста.

Кого чекають у офісах Вінниці

Незалежно від трансформації корпоративної культури (масовий перехід на дистанційну працю), є категорії працівників, присутність в офісі яких лишається обов’язковою. До того ж, такий формат праці в Україні лише набуває поширення – більшість роботодавців притримується консервативних поглядів на організацію робочого процесу. Так, за результатами досліджень експертів ресурсу Trud.com, до найбільш затребуваних офісних вакансій належать:

  • програміст
  • менеджер з реклами
  • адміністратор
  • PR-спеціаліст
  • оператор call-центру
  • секретар
  • оператор-логіст
  • перекладач
  • бухгалтер
  • веб-дизайнер

Попитом користуються й контент-менеджери, маркетологи та спеціалісти зі збуту та просування продукції, а також співпрацівники банківських підрозділів.

Найпопулярніші офісні вакансії у Вінниці

Середній рівень заробітної плати офісних працівників

Середній показник по заробітках офісних працівників Вінниці становить близько 6 000 гривень. Кваліфікованим спеціалістам з широким досвідом роботи (маркетологам, представникам топ-менеджменту, тестувальникам програмного забезпечення, веб-розробникам середнього рівня) роботодавці готові запропонувати 12 тисяч гривень та більше.

До найбільш високооплачуваних спеціалістів Вінниці належать керівники регіональних представництв (15 000 - 30 000 гривень) та спеціалісти у галузі інформаційних технологій - їх доходи сягають 100 000 гривень. Наприклад, середній рівень заробітку IOS-розробника, за даними ресурсу Trud.com, становить 67500 гривень.

Рекомендації щодо пошуку роботи

На Trud.com понад 20 тисяч пропозицій по роботі у Вінниці, тому працевлаштування не є складною задачею навіть для спеціалістів-початківців чи студентів без досвіду. Експерти радять не перевантажувати професійну анкету зайвими фактами біографії. Так, якщо Ви претендуєте на посаду редактора, досвід роботи офіціантом вказувати не обов’язково. Також рекомендується проявляти ініціативність та користуватись підписками на цікаві вакансії.



Переглядів: 4732
Поширень: 0