Вінниця у приємному передчутті. Адже вже за кілька днів, а саме 8 березня «Sky Park» подарує місту свято весняного настрою.

В якості ведучих свята виступить відома та для багатьох вінничан улюблена команда КВН "БезНа". Шоу ілюзій "Magic Fairy Tail" занурить вінничан та гостей міста у казковий світ весняної магії. А майстер-клас із гарячої латини від хореографа Дмитра Ярового "Salsa Mafia" нікому не дозволить встояти на місці та зарядить усіх позитивною енергією. Ще один майстер-клас буде більше до вподоби творчій молоді та їхнім батькам - це  "малювання піском", або як її ще називають пісочна анімація.

Загалом, слід відзначити, що на дітлахів того дня у «Sky Park» чекають особливі веселощі - адже протягом усього свята їх розважатимуть веселі аніматори. А відпочити від радісного гамору можна буде у романтичній фотозоні - пам'ятне фото у атмосфері старовинної Іспанії дозволить знову і знову поринати у солодкі спогади. А те, що атмосфера буде відповідною, гарантує тріо іспанських гітаристів, які гратимуть виключно живі та запальні мотиви. 

І звичайно ж, усі чекатимуть виступу зіркової учасниці телевізійного шоу "Голос країни - 7", потужний голос якої вразив саму Джамалу, чарівної темношкірої красуні Kemi Oke. 

І це ще не все - святкова програма сповнена милих сюрпризів, щедрих подарунків, конкурсів, веселощів, музики, посмішок, привітань і квітів для чарівних гостей свята. 

Не забувайте - 8 березня, початок о 14.00, ТРЦ «Sky Park»!

Довідки за телефоном: 067 433 33 56

Організатор - продюсерський центр «Nekrasov».

www.skypark.ua

#SKYPARK_VN

#PC_NEKRASOV



Переглядів: 3211
Поширень: 0