Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Штурм» знову запрошує талановиту молодь продемонструвати свої найкращі здібності

Сотні "зірочок" із усіх регіонів України та інших країн готуються 1-2 квітня творчо штурмувати у Черкасах Мистецький олімп. Сподіваємось, серед них будуть і вінничани, адже наш край славиться своїми прекрасними співочими та танцювальними колективами, а також сольними виконавцями.

- Знаємо, що кожний учасник конкурсу зробить все можливе, щоб показати самобутнє мистецтво свого регіону і досягти перемоги. Ми переконані, що досвід фестивалю-конкурсу збагатить кожен талант фарбами мистецтва, що зустрілися на нашому фестивалі, - говорить директор «Штурму» Валентин Бородій.

Про надзвичайно високий рівень конкурсу говорить те, що він відбудеться під патронатом Міністерства культури України. Про це ж свідчить і цьогорічний склад журі. Зокрема, серед запрошених судити виступи юних виконавців - продюсер, композитор і концертний директор телеканалу «Music Box» Валерій Кулічкін, директор київської студії шоу-балету Алли Духової «Тодес» Андріс Капіньш, видатний український тенор Юрій Годо, Заслужений артист України Володимир Татарінов, член журі корпорації Міжнародних конкурсів в Болгарії Наталія Шилова, директор конкурсу «Перлини мистецтва» Катерина Полянська, а також єдиний вінничанин, директор і засновник продюсерського центру “Nekrasov” Олексій Некрасов. 

До речі у 2013 році Олексій Некрасов вже входив до складу журі "Штурму" і саме тоді зразковий художній колектив, фольклорний ансамбль "Дивоцвіт" із Гнівані завоював найвищу нагороду - Гран-прі фестивалю. 

- Сподіваюсь, цього року нові юні таланти з Вінниці та області теж не оминуть увагою цей захід, - говорить він. 

Отже, не зволікайте з заявками. Довідки за телефонами (093)4628205, (096)4099090.

Сайт фестивалю: www.shturm.org.ua

Усі на "Штурм"! Талановиту вінницьку молодь запрошує  міжнародний фестиваль


Переглядів: 2912
Поширень: 0