Еліна Мбані - співачка жартів

Еліна Мбані - весела, запальна, креативна, стильна співачка, що відома на всю Україну. Учасниця проектів «Х-Фактор» та «Голос Країни». Нещодавно у складі команди "The Beatles" взяла участь у телепроекті “Ліга сміху”. Вона не може всидіти на місці, рух для неї - то сенс життя.

Розкажи, коли ти заспівала?

З 7 років я навчаюсь у школі мистецтв. Спочатку співала у хорі. А з 11 років розпочала виступати сольно. То для мене було неабияке випробування, адже коли ти співаєш у хорі - у тебе завжди є підтримка. І коли ти виходиш на сцену одна, це велика відповідальність. Перші 2-3 роки виступаючи, я постійно шукала очима батьків і лише потім починала спокійно співати.

Зірки у Мегамоллі: Еліна Мбані та O’STIN

Ти брала участь у двох найвідоміших співочих конкурсах країни: «Х-Фактор» та «Голос країни». Де тобі сподобалось більше?

Спочатку був «Х-Фактор». Мені тоді було 16 років, була мала і перелякана, скажу чесно. Пройшла у тренувальний табір, але вилетіла, бо через хвилювання на сцені забула слова. Тоді мені так і сказали - тобі треба підрости. Такі шоу це велике випробування, повірте. Кілька діб нормально не їсти і не спати, спеціально створюють стресові умови, аби хтось знепритомнів або вийшов із себе. І все заради шоу. Я була не готова до такого. Але через два роки мене запросили до «Голосу Країни». Я вже знала, що таке телебачення, тож погодилась.  Заспівала українську пісню, але до мене ніхто не повернувся. Це мене звичайно підкосило тоді. І я навмисне не ходила більше на ці кастинги.

Як ти потрапила на “Лігу сміху”?

У мене принцип - якщо є нагода, я маю бути усюди. Коли у мене не призначено 5 зустрічей на день і я не літаю сюди-туди як торпеда - то значить щось не так. Так сталось і з “Лігою сміху”.  Мене запросили пожартувати і я погодилась. Чому б і ні? Там була така класна творча тусовка. Емоції, знайомства, зйомки, шалений графік, адреналін - ці враження на все життя. І коли ніхто із журі не підвівся - я зовсім не розчарувалась. Шкодую лишень, що не змогла зробити селфі із Потапом та Олею Поляковою, бо у мене сів телефон. Щодо іншого, то ми стовідсотково ще будемо штурмувати “Лігу сміху”.

Зірки у Мегамоллі: Еліна Мбані та O’STIN

Співачок багато, але ти вирізняєшься з поміж інших. І не лише своїм голосом, а й неординарним стилем. Де ти знаходиш свої образи?

Я сама собі стиліст, а мій головний критик і порадниця - це моя мама. Покупки я роблю рідко, але мітко. Коли вже займаюсь шопінгом - то усе моє. Я не виходжу з магазина із одним пакетом, це завжди пакунки на пакунках. Мій стиль кежуал – джинси-бойфренди, розтягнуті кофтинки. Моє улюблене місце для шопінгу - це магазин «O'Stin». Там легко знайти речі, які будуть іти комплектом, аби кофтинка пасувала до штанців, сукня до жакету і так далі. Це для мене дуже важливо.

Зірки у Мегамоллі: Еліна Мбані та O’STIN

А як ти підбираєш косметику?

Мій макіяж звичайно має певні особливості. І найкраще місце, де я можу знайти усе необхідне - це «BROCARD». Там великий вибір і головне - завжди пахне парфумами. Я обожнюю обирати у «BROCARD» новий аромат. Як тільки придбаю щось новеньке, одразу планую вихід у світ. Ми із сестрою обожнюємо ходити в караоке. Найкращий звук у нашому місті - в Караоке-клубі «Люди Fusion Place», це я кажу вам як співачка. Ми постійно влаштовуємо тематичні співочі вечори. Це і реп-паті, і рок-вечірки.

Зірки у Мегамоллі: Еліна Мбані та O’STIN

Мабуть у такої активістки чимало шанувальників, особливо серед хлопців. Чи вільне твоє серце для кохання, чи може вже є той єдиний?

Скажу відверто - заміж я точно не збираюсь. У мене стільки справ та планів, про хлопців годі й думати. Всьому свій час. Поки що я зосереджена на навчанні та кар’єрі. А далі - життя покаже.

Зірки у Мегамоллі: Еліна Мбані та O’STIN

Фото Ігоря Ілінзера, студія «Sunday».

ТРЦ Мегамолл, м.Вінниця, вул.600-річчя 17Е, (068)-750-70-50, megamoll.com.ua



Переглядів: 3955
Поширень: 0