Мешканці Вінниці мають унікальну нагоду провести літо у Львові, завдяки пропозиції від компанії Fujikura, яка поповнює команду у зв’язку з розширенням виробництва. Ті, хто наважиться на тимчасовий переїзд, точно не пошкодують – адже таке навчання дає можливість працювати у міжнародній компанії.

Пізнавальне літо у місті Лева – Fujikura запрошує вінничан на стажування з перспективою працевлаштування

Вінничани, що приїдуть на стажування до міста Лева, матимуть достатньо часу, аби познайомитись ближче з його давньою архітектурою, затишними кав'ярнями, колоритними фестивалями. І заодно – здобути необхідні навички, що стануть в нагоді у новій роботі.

 Пізнавальне літо у місті Лева – Fujikura запрошує вінничан на стажування з перспективою працевлаштування

«Fujikura організовує багато благодійних акцій, як наприклад забіги, багато свят для дітей працівників, – розповідає Голова профспілки заводу Ірина Шураєва - Кожної суботи в нас є екскурсії для працівників, які також можуть взяти з собою когось із сім’ї. Fujikura постійно старається робити для своїх працівників щось таке цікаве».

 Пізнавальне літо у місті Лева – Fujikura запрошує вінничан на стажування з перспективою працевлаштування

Звісно, ще одною великою перевагою для вінничан стануть умови праці на заводі Fujikura – такі навряд чи знайдеш на інших підприємствах. Безкоштовний доїзд з роботи і на роботу, пільгове харчування в їдальні, преміювання та виконання всіх соціальних зобов’язань – це вагомі переконливі переваги для тих, хто в подальшому захоче пов’язати свою кар’єру з Fujikura. А спеціальний досвід для вдалого старту не потрібен - компанія Fujikura проводить детальне навчання для всіх новачків.

 Пізнавальне літо у місті Лева – Fujikura запрошує вінничан на стажування з перспективою працевлаштування

«Ми вдосконалюємо і матеріал навчальний, тобто те, що в нас було з перших днів, ми дуже багато вдосконалили, - говорить Оксана Кушнірецька, інструктор з виробничого навчання компанії Fujikura - Ми додали відеоматеріали, людям дуже цікаво дивитися відео, бо вони бачать процеси на виробництвах, ми їм все роз’яснюємо доступно».

А ще навчання на новому заводі, у новому місті – це стимул для саморозвитку, професійного зростання, реалізації нових планів. Fujikura дає всі можливості для стрімкого професійного зростання, тут не треба чекати підвищення роками, адже найкращих помічають практично одразу.

«Подобається те що компанія нова, багато можливостей, – каже майстер зміни відділу виробництва нарізки Сергій Кузнєцов, -Можна себе проявити в тому чи іншому руслі, і таки чогось добитися. Завод молодий, він збільшується, об’єми зростають і завжди потрібні люди, які будуть займати ті чи інші посади».

Головне – бажання і готовність до змін на краще, а все інше додасться. В компанії Fujikura надзвичайно цінують ініціативних, наполегливих, відповідальних працівників і вірять, що три місяці, проведені у Львові, надихнуть мешканців Вінниці на подальший професійний розвиток у складі великої, дружної команди. З питань працевлаштування звертайтесь у центр зайнятості (м. Вінниця, вул. Стрілецька 3) або за телефоном: 097 126 97 69



Переглядів: 6573
Поширень: 0