ТРЦ Мегамолл оголошує про відкриття найбільшої торговельної галереї товарів для дітей! Найкращі бренді, разом, тільки у Мегамоллі. З нагоди відкриття оголошуємо грандіозну акцію «Поїхали у Діснейленд!»

Розіграш сімейної мандрівки до Паризького Діснейленду відбудеться 3 червня о 18:00 на 2-му поверсі ТРЦ Мегамолл.

Щоб взяти участь у розіграші сімейної мандрівки до Діснейленду, Вам необхідно у день акціїї 3.06.2017 завітати до кожного магазину нової зони товарів для дітей у ТРЦ Мегамолл та поставити відмітку у відповідній клітинці «Візи». Відмітку у «Візі» робить адміністратор чи продавець магазину. Оформлена «Віза» надається адміністратору ТРЦ Мегамолл для реєстрації. Одна особа може зареєструватись в такий спосіб один раз.

Щоб збільшити свої шанси на виграш - Вам необхідно здійснити покупку у вказаних магазинах на суму від 300 грн. та надати чек разом з оформленою «Візою» адміністратору ТРЦ Мегамолл для реєстрації. Скільки чеків - стільки й реєстраційних талонів. Бажаємо успіху!

Поїхали у Діснейленд!

«Візу» можна отримати у адміністратора ТРЦ Мегамолл чи у розповсюджувачів. Сімейну мандрівку на двох дорослих та одну дитину (до 12 років) надає партнер акції туроператор «ВІНТУР+».

Правила участі в акції:

  • Реєстрації у розіграші підлягають лише повнолітні особи.
  • Відмітка у «Візі» здійснюється в прикасовій зоні магазинів, в кожному магазині розміщений плакат «Відміть візу у Діснейленд!»
  • Для того, щоб взяти участь у розіграші, необхідно в день акції (3.06.2017 з 10.00 до 17.30) завітати до кожного магазину в зоні «Дитинство», та отримати відмітку магазину, яку ставить адміністратор чи продавець у відповідне поле. Це повинна бути печатка або штамп магазину.
  • Візу з відмітками всіх магазинів відвідувач надає адміністратору ТРЦ Мегамолл, який реєструє учасника розіграшу та надає учаснику розіграшу відривний талон з порядковим номером. Одна особа може зареєструватись за допомогою зібраних відміток на візі лише один раз.
  • Отримати можливість зареєструватись ще раз та збільшити свій шанс на виграш можна наступним чином – необхідно здійснити в день акції покупку на суму від 300 грн. у будь-якому магазині зони «Дитинство».
  • Якщо особа здійснила в день акції покупки і в інших магазинах зони «Дитинство» на суму від 300 грн. - вона має право на таку саму кількість реєстрацій. Чеки покупець надає адміністратору ТРЦ Мегамолл для проведення додаткової реєстрації та видачі відривного талону з порядковим номером.
  • Реєстрація проводиться на другому поверсі ТРЦ, в торговельній зоні «Дитинство».
  • Отримати приз учасник розіграшу може лише за наявності документів, що посвідчують особу (паспорт, водійські права, пенсійне посвідчення).

Поїхали у Діснейленд!

ТРЦ Мегамолл, м.Вінниця, вул.600-річчя 17Е, megamoll.com.ua, (068)-750-70-50



Переглядів: 2836
Поширень: 0