Поняття затишку, можливо, саме абстрактне поняття в світі. Всі знають, що воно означає, але близько двох хвилин будуть намагатися його сформулювати :) Тож просимо Вас подумати про те, що ж для Вас означає «затишок»… Для багатьох, затишок – це атмосфера у власній оселі. А от сенс цього поняття у кожного свій.

Сьогодні ми будемо говорити про затишок для людей, чиї квартири дещо відрізняються від тих, до котрих ми зазвичай звикли. Вони вражають «сміливими» дизайнерськими рішеннями, особливою атмосферою та оригінальністю ідей, залишаючись напрочуд затишними. Як що Ви відчуваєте, що ця стаття саме про те, що Ви шукали – ласкаво просимо до клубу власників квартир житлового комплексу «Park Tower»!

Отже, сьогодні мова йде про квартири з вільним плануванням.  Вони особливі та унікальні, бо є Вашим власним витвором мистецтва:

  • Ви самостійно вирішуєте, де і як хочете облаштувати спальню, дитячу, вітальню і т. д.
  • Ви можете виділити місце для креативного простору чи робочої зони: кабінет,спортивний куточок, кімната релаксації…
  • Ви можете робити все, чого забажаєте, адже обираєте помешкання у найкращому елітному житловому комплексі міста «Park Tower», де професійні дизайнери виконають усі Ваші задуми та допоможуть з ідеями!
  • Єдина умова - місцезнаходження кухні та санвузла обов'язково позначається, адже існує прив'язка до інженерних комунікацій.

Варіанти планувань для квартир площею 68 м2 у житловому комплексі «ParkTower» від дизайнерської студії «Orange»

Квартири для особливого затишку від житлового комплексу ParkTower

Тут основний простір квартири займає величезна кухня-студія. Сама робоча зона кухні досить невелика. Зручно виконана у вигляді барної стійки робоча поверхня, що поєднана зі столом, не закриває вікно і додає кухні більше світла. Також в кухні-студії розташований диван, журнальний столик і телевізор. За кухнею-студією розташовується ванна кімната, в цьому варіанті дизайнери показали можливість розміщення як душової кабіни, так і ванної. Увесь інший простір квартири, поділений на дві кімнати: простору гардеробну і не менш простору спальню з балконом.

Квартири для особливого затишку від житлового комплексу ParkTower

Наступне планування  практично не відрізняється від запропонованого вище, але дизайнери показали, як можна розділити робочу поверхню (перенісши її до стіни) і барну стійку. Також барна стійка в цьому і попередньому варіанті використовується для того щоб не закривати вікно і робочий простір кухні зробити максимально зручним. Тут на просторій кухні-студії можна розмістити зону відпочинку і великий обідній стіл. Так само, як і попередньому варіанті,  дизайнери виділили гардеробну-комору і спальню з балконом.

В обох випадках дизайнери об’єднують кухню і вітальню та прибирають хол, що візуально дозволяє зробити приміщення ще просторішим.

Ці рішення не єдині, як можна використовувати дану площу. Варіантів напрочуд багато і усі вони залежать від вашого сімейного стану, кількості мешканців, наявності дітей та багато інших факторів.

Тож придбавайте квартири і створюйте власний затишок у самісінькому центрі міста, а дизайнери «Orange Studio» допоможуть Вам здійснити будь-який задум!!!  



Переглядів: 2740
Поширень: 0