Будь-який житель Вінниччини, кожне ОСББ/ЖБК нашого регіону може отримати грошову компенсацію за утеплення оселі, заміну котла чи вікна. Все це - в межах державної програми, партнером якої став ПриватБанк.

“Теплі кредити”. Що це?

Це інструмент урядової програми з енергоефективності, яка передбачає часткову компенсацію витрат за утеплення житла. Запроваджена ж ПриватБанком технологія видачі “Теплих кредитів” дуже проста: оформити їх можна дистанційно, не звертаючись у відділення банку. Не потрібно збирати та надавати паперові документи і довідки.

Кількість виданих “Теплих кредитів” швидко зростає, адже при очевидних фінансових перевагах, кожен хоче скористатись програмою до того, як буде вичерпано ліміт фінансування цього проекту. Стати учасником програми можна тільки раз в рік.

Який відсоток компенсується?

Сума і ліміт відшкодування залежить від придбаного товару:

  • 20% від суми кредиту (але не більше 12 тис. грн) на придбання котлів на альтернативних видах палива (негазових/неелектричних);
  • 35% від суми кредиту (але не більше 14 тис. грн) на придбання матеріалів для індивідуального утеплення житла (вікна, матеріали для утеплення стін і т.д.)

Розмір відшкодування може бути збільшеним, якщо фізична особа отримує субсидію на оплату житлово-комунальних послуг.

Державна програма з відшкодування витрат на утеплення житла. ПриватБанк пропонує найвигідніші умови

Як скористатись програмою?

Все просто. Основний інструмент покупця - картка ПриватБанку. Нею він має розрахуватись за товар в магазині, через POS-термінал ПриватБанку, за допомогою сервісу "Оплата Частинами". Наступний крок - подати заявку на компенсацію. Для цього клієнту треба зайти у Приват24 - вибрати пункт ”Оплата частинами”, далі - опцію “Теплі кредити” та вказати наступні дані: адреса встановлення обладнання, чи є клієнт субсидіантом. І наостанок -прикріпити рахунок-фактуру.

Компенсацію держави банк на протязі 60 днів перераховує на карту клієнта, по якій була здійснена покупка та оформлена “Оплата частинами”.

Де можна отримати більше інформації?

У працівників будь-якого із відділень ПриватБанку або в торговій точці, яка виступає партнером. У відділеннях або на сайті ПриватБанку є список магазинів-партнерів програми.

Для всіх бажаючих безкоштовно - детальна інформація за телефонним номером 3700.



Переглядів: 3201
Поширень: 0