Не знаєте в яку пору року краще вивчати англійську мову?

Чи вважаєте, що літо пора відпочинку і пора забути про власний розвиток?

Як би не так! Представляємо Вам підбірку фактів, які кардинально змінять Вашу думку про процес навчання в літній період.

1. Сезон подорожей

Літо - це пора довгоочікуваних відпусток. І багато хто мріє полетіти ніжитися на морське узбережжя, але як спілкуватися в іншій країні без міжнародної мови? Це як MUST-HAVE.

2. Можна знайти однодумців

Часто трапляється таке, що всі твої друзі і знайомі або на дачі, або на морі, і тобі немає з ким сходити на виставку або в кіно? Не біда. Адже в своїй групі ти зможеш знайти нових друзів і здійснити свій план. Спільні прогулянки і дозвілля, щей англійською мовою, сприятливо впливатимуть на твій рівень іноземної, а також  на твій душевний стан.

3.Швидке навчання

Школа FLASH надає інтенсивні курси. Тому у тебе є унікальна можливість вивчити багато чого за невеликий відрізок часу. І до речі, пам'ятаєш свої відчуття в кінці літа? Ти сповнений сил і енергії, позитивних емоцій та спогадів, і жалю, що воно так швидко пройшло. Так і з англійською. Не встигнеш озирнутися, як курс закінчиться, ти отримаєш багато  нової інформації, а в душі буде буря позитивних емоцій.

4. Економія

Під час сонячних літніх днів, Школа FLASH підготувала не менш сонячну пропозицію для наших студентів. Тільки до кінця липня діє знижка на літні курси.

5. Індивідуальні відпрацювання

На цьому пропозиції не закінчуються! Під час курсів ти зможеш спокійно відвідати іншу країну або місто і безкоштовно, в індивідуальному порядку, відпрацювати пропущені заняття зі своїм викладачем!

Поєднай приємне з корисним!!!

Запишись на навчання до 31 липня та бери участь у розіграші путівки на двох на море від нашого партнера туристичного клубу “Бідняжка”.

Розіграш путівки на море на двох від Школи англійської мови FLASH татуристичного клубу “Бідняжка”

Чекаємо на тебе за адресою:

вул. Пирогова,39 (ТРЦ Анастасія), офісний центр, оф. 517

Деталі за телефоном: 096-20-40-613 або 093-500-27-28



Переглядів: 4081
Поширень: 0