Дитяче ігрове кафе «Дастоша» запрошує усіх на дитячі свята та майстер-класи у Серпні! Початок кулінарно-кондитерських майстер-класів «Весела кондитерська»* об 16:30, вартість 85 грн. Початок свят 18:00 – вхід на свято, інтерактиви з аніматорами та творчі майстер-класи безкоштовні! На Вас чекає безліч розваг з шоу-театром «Мадагаскар», безкоштовні майстер класи та уроки на Точці Творчості, День Народження «Дастоші 3 роки», а також приємні сюрпризи для Вас і Ваших дітей!

Фото зі свят шукайте в мережі Інтернет за посиланнями:

Facebook

Афіша розваг на серпень у дитячому кафе "Дастоша"!

Календар дитячих свят у серпні:

  • 6 серпня – День залізничника – кулінарний майстер-клас «Весела кондитерська»*, розваги з Індіанцями від шоу-театру «Мадагаскар» та майстер-клас з аплікації.
  • 12 серпня – Міжнародний день молоді – кулінарний майстер-клас «Весела кондитерська»*, пригоди Анни та Ельзи, а також цікаві розмальовки улюблених героїв на Точці Творчості.
  • 23 серпня – День Державного прапора України – кулінарний майстер-клас «Весела кондитерська»*, програма від аніматорів шоу-театра «Мадагаскар» та аквагрим усім діткам у подарунок!
  • 27 серпня – День Народження «Дастоші 3 роки!» – святкова програма від шоу-театру «Мадагаскар», веселі аніматори, герої мультфільмів, шоу мильних бульбашок, безліч призів, конкурсів та сюрпризів, а ще величезний іменинний торт!!!

Що суботи та неділі запрошуємо Вас на безкоштовну інтерактивну програму від шоу-театру «Мадагаскар», початок о 18:30!

Афіша розваг на серпень у дитячому кафе "Дастоша"!

*«Весела кондитерська» - це школа кулінарно-кондитерських майстер-класів у дитячому кафе «Дастоша». Вартість 85 грн. на дитину. Детальна інформація та запис на кулінарно-кондитерські майстер-класи у Адміністратора за тел.: (0432) 52-54- 94, (067) 431-64- 61.

Наші контакти:

Адреса: м. Вінниця, пр-т Юності, 18 (ТОЦ Дастор, 4 поверх)

Працюємо: щоденно з 11.00 до 22.00

Телефон: (0432) 52-54- 94, (067) 431-64- 61

Ел. адреса: [email protected]

Веб-сайт: http://detskiy-mir.vn.ua/dastosha/

Давайте разом з нами весело святкувати дитячі свята!



Переглядів: 5352
Поширень: 0