ТРЦ «Мегамолл» виповнюється дев’ять років! Щоденно ТРЦ «Мегамолл» приймає майже 22 000 відвідувачів та пропонує їм нові бренди, зручні технологічні рішення, комфортний шопінг, багатоопціональне дозвілля. Нещодавно в ТРЦ «Мегамолл» завершилась реконцепція, яка ознаменувала новий етап розвитку улюбленого місця покупок та дозвілля.

7 жовтня о 18.00 на вінничан та гостей міста чекає грандіозне свято, яке відбудеться на головній сцені торговельно-розважального центру. Спеціальний гість свята – фіналісти «Х-фактору», музичний гурт «Mountain Breeze». Хлопці грають нову прогресивну музику в стилі «інді-поп». Неймовірно якісне звучання і талант молодих музикантів розгледів і Андрій Данилко, який навіть після завершення шоу «Х-фактору» продовжує допомагати колективу. Музиканти виконають хіти, з якими впевнено проходили з ефіру в ефір телепроекту. Окрім цього, хлопці потішать і авторським матеріалом, який залишить приємний слід в серці кожного гостя.

Мегамолл святкує день народження та дарує айфони!!!

На свій день народження ТРЦ «Мегамолл» традиційно дарує подарунки та безліч приємних емоцій своїм відвідувачам. Цього разу за підтримки ексклюзивного партнера свята компанії «АЛЛО» іменинник розіграє серед всіх зареєстрованих учасників цілих два Apple iPhone 6s 32GB Rose Gold!!!

  • Візьми участь у розіграші в ТРЦ Мегамолл:

Для того, щоб взяти участь у розіграші, необхідно просто зареєструватись у адміністратора Інформаційної служби ТРЦ «Мегамолл». Реєстрацію вже відкрито!

  • Візьми участь у розіграші на сторінці ТРЦ Мегамолл у Facebook:

Необхідно вподобати сторінку ТРЦ Мегамолл і сторінку «АЛЛО» та поділитись новиною.

Ти можеш взяти участь в обох розіграшах та подвоїти свої шанси на перемогу!

ТРЦ Мегамолл, м.Вінниця, вул.600-річчя 17Е, megamoll.com.ua,
(068)-750-70-50.



Переглядів: 4200
Поширень: 0